25 / 04 / 2024

konut kredi faizleri 2020

konut kredi faizleri 2020

Paralarını 32 günlük vadeli mevduat hesabı üzerinden yatıracak olan vatandaşlar için sunulan faiz oranları değişti. Bankalar 32 günlük mevduata verdikleri faiz oranlarını güncelledi. 

Konut kredisiyle ev alanlar dikkat!

Konut kredisi faiz oranlarındaki değişimle konut kredisi yapılandırması yine gündeme geldi. Peki konut kredisi yapılandırması nedir, nasıl yapılır? Yapılandırmada dikkat edilecek konular neler? İşte tüm merak edilenler...

Konut kredi faizleri 13.31 seviyesine yükseldi!

Konut kredi faizi, 28 Ağustos haftasında 13.31 seviyesine gelerek yükselişini sürdürdü. Sektör temsilcileri düşük faiz dönemindeki canlanmanın bu faiz yükselişleri nedeniyle frenleneceğini belirtiyorlar.

Krediyle ev alacakların dikkatine!

Konut kredisi kullanmak isteyen kişilerin ilk olarak konut kredisi başvuru formunu doldurması gerekiyor. Daha sonra banka satış süreci başlatılıyor. İşte kredi kullanırken tüm aşamalar...

13 bankada konut kredisi faiz oranları yükseldi!

Konut kredisi almak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği kamu bankalarının güncel konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. İşte en uygun konut kredisi veren bankalar...

Konut kredisi faizleri yeniden arttı!

Konut kredisi faiz oranları yeniden güncellendi. Bankaların konut kredisindeki faiz oranlarını yükseltmesiyle ev alacak olan vatandaşlar en düşük konut kredisi faiz oranı veren banka hangisi, en düşük konut kredisi faizi ne kadar olduğunu araştırıyor..

Faizler düştü, iş’e yatırım zamanı!

Faizlerin düşmesi nedeniyle, iş’e yatırım yapmak için en uygun zamana girdik. Düşük faiz oranları, özel sektörün yatırım iştahını artırdı ve işe yatırım yapmak için uygun zamanı oluşturdu.

Sıfır konutların satışı teşvik edilmeli!

Lüks Gayrimenkul uzmanı Sühran Aras, gayrimenkul sektöründe yaşanan durağanlıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Aras, ''Alım-satımlardaki 2 aylık yoğunluk yerini beklemeye bıraktı'' dedi.

Uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor kırıldı!

Bankalar tarafından sunulan uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor seviyeye ulaşıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye yeni bir başarı hikayesi yazacaktır" dedi.

Konut kredisi çekecekler dikkat! İşte krediye göre ödenecek tutar!

Kamu bankalarının sunduğu indirim kampanyası sona erdi. İşte yeni faiz oranlarıyla ödenecek tutarlar...

12 ay ödemesiz konut kredisi için ödeme tablosu!

Konut kredisi hesaplama ve faiz oranları son zamanlarda vatandaşlar için ilgi odağı haline geldi. Peki konut kredisi hesaplama işlemi nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Konut kredisi çekecekler bu 10 maddeye dikkat!

Kurban Bayramı öncesi bankalar kredi yarışında. Siz de kredi almak istiyorsanız bu uyarılara mutlaka dikkat edin...

Ev almak isteyenler satış ofislerine akın etti!

Kamu bankalarının yeni destek paketine göre konut kredisi faizleri düştü ve sektör yeniden hareketlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar emlak satış ofislerine akın etti.

Dev konut kredisi kampanyasıyla ilgili tüm merak edilenler!

Kamu bankaları tarafından normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için başlatılan konut kredisi kampanyası başladı. İşte kamu bankalarının başlattığı dev kampanya...

En düşük konut kredisi hangi bankada?

Ev almayı düşünen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de konut kredisi faiz oranları. Peki en düşük konut kredisi hangi bankada?

Kredi faizleri arttı, konut talebi yüzde 35 azaldı!

Rusya’da artan konut kredisi faizleri sonrası Moskova’da satılık dairelere talep kısa zamanda yüzde 35 azaldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Konut kredisi faizleri neye göre belirlenir?

Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen kişiler için sunulan bir kredi türü olarak bankalar tarafındnan sunulur. Bu kredi, bankaların belirlediği oranlarda farklı faiz planlarında seçenekler halinde sunulur. Konut kredisi faizleri belirli faktörler dahilinde değişken olabilir.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Konut kredisi faizleri fırladı! 100 metrekarelik evin fiyatı 3.3 milyon TL oldu! Faiz ve taksitler nasıl hesaplanıyor? 

İki ay önce yüzde 1,29-2,99 aralığında olan konut kredi faizleri seçim döneminde 3,5'e kadar yükseldi. Yükselen fiyatları ile yükselen faiz oranları, konut kredilerinin aylık ödemesini de 72 bin TL'ye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Konut kredisi faizleri hareketlendi!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini araştırıyor. Merkez Bankası'nın 100 puanlık faiz indiriminin ardından kredi faiz oranlarından da indirim haberleri gelmeye başladı. Peki kredi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizleri Eylül'ün ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen ve bunun için de konut kredisi kullanacak olan kişiler önce faiz oranlarını, kredi çekme koşullarını ve konut kredisinin nasıl çekildiğini araştırıyor. Peki birçok vatandaş tarafından merak edilen konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ikinci haftasında ne oldu?

Kredi faiz oranları dönem dönem değişiyor. Peki Nisan ayında konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka güncel kredi faiz oranları...

Konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu?

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesini gördü. Tüm kalemler arasında en yavaş artış konut kredilerinde yaşandı. Peki konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu? Düşük faizli krediler geri gelecek mi? İşte merak edilenler...

Konut kredisi faizleri yüzde 18.61!

8 Ocak haftasında TL bazlı konut kredi faizleri değişmeyerek yüzde 18,61’de kaldı.

konut kredi faizleri 2020 Haberi

konut kredi faizleri 2020

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Merkez Bankası tarafından atılan parasal sıkılaşma politikaları bankaların 32 günlük vadeil mevduat hesabı faiz oranlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu bağlamda bankalar 32 günlük mevduata verdikleri faiz oranlarını güncelledi. Takvim'de yer alan habere göre; bankaların 32 günlük faiz oranlarında çok az da olsa faiz yükseltmesi, parası olanları mutlu etmişti. Peki bankada parası olanlar, e vadeli hesap açanlar için faiz oranları artacak mı? En yüksek vadeli mevduat faiz oranı Alternatif Bank bünyesinde yer alıyor. Banka müşterilerinin fatura talimatı gibi 4 farklı bankacılık işlemi kullanmaları durumunda yüzde 15.00 oranında getiri sağlıyor. Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi indirimi derken bankalar tekrar vadeli mevduata faiz oranlarını artırdı.

8 KASIM 32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT FAİZ ORANLARI

Alternatif...