19 / 04 / 2024

Konut kredisinde düşük faiz

Konut kredisinde düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün yaptığı açıklamada 20 yıla kadar vadelerde bugüne kadar görülen en düşük faiz oranı ile sunulacak yeni bir konut kredisi modeli üzerinde çalışıldığını ve bu ay içinde duyurulacağını açıkladı...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Konut almak isteyenler dikkat! Düşük faizli konut kredisinde ödeme tutarları belli oldu!

Konut fiyatlarındaki artış hızı düşmeye başladı. Vatandaşlar da düşük faizli konut kredilerini araştırmaya başladı. Peki, ne kadar konut kredisi alınırsa ödemesi kaç ay ve toplam ne kadar oluyor? İşte detaylar...

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? Yeni konut kredisi çıktı mı, kimler yararlanabilecek? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev sahibi olacaklar için yeni kampanyanın sinyalini vermişti. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...

Yeni yıl gelmeden kredi çekmek istiyorsanız dikkatli olun! İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi en düşük faiz oranlı bankalara haberimizde yer verdik.

Düşük faizli konut kredisi için adım atıldı! Bu gerçekleşirse her şey çok değişir! Güncel konut kredisi faiz oranları!

Son 40 ayda konut kredisi faizlerinin zirve yapmasıyla vatandaşlar düşük faizli konut kredisi aramaya başladı. Yüksek fiyatların yanı sıra konut kredisi faiz oranlarının talebi karşılamaması üzerine hükümetin bir adım attığı öğrenildi.

Konut kredisi kampanyası ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Düşük faizli kredi fiyatları yükseltir mi? Ev alacaklara şok!

Hükümetin son açıkladığı konut kredi paketinin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen aralıkta yeni bir kredi paketi daha çıkıyor. Bu defa gelire göre üç farklı faiz oranı olacak. Uzmanlar ise 'Yeterli üretim yok, düşük faizli kredi sadece fiyatları artırır' uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut kredisinde flaş gelişme! Bankalar en düşük oranları belirledi

Hayalindeki evi almak için konut kredisine başvuracak vatandaşları yakından ilgilendiren Ekim ayına ait konut kredisi faizleri duyuruldu. Peki, en düşük konut kredisi faizi hangi bankada olacak? İşte ayrıntılar...

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? Bankalar bir bir açıkladı! Ev alacaklar şimdi bakın! 

Bankalar Ekim ayı konut kredi faizlerini duyurdu. Ev alacak vatandaşlar son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 11 Ekim 2022...

Konut kredisinde düşük faiz Haberi

Konut kredisinde düşük faiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün Samsun'da İş Dünyası Buluşmasında yaptığı açıklamalarda konut kredisi ve taşıt kredisi faiz indirimlerinin talebi arttırarak her iki sektörü de canlandırdığına değinerek yeni bir konut kredisi modeli için çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini belirterek bu ay içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurdu. 

Albayrak yeni modelde konut kredisi vadelerinin 20 yıla kadar çıkarılıp faiz oranlarının da daha da düşeceğini müjdeleyerek ‘"Asgari ücretli, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bir modelin finansman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle ve bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı ile kira öder gibi ev sahibi olacaklar.’’ dedi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve kamu bankaları ile yürütülecek kampanya kapsamında yılda 100.000 vatandaşın uygun koşullarda ev sahibi...