24 / 04 / 2024

konut kredisinde son durum

konut kredisinde son durum

Ev alacaklar vatandaşlar en uygun konut kredisi veren bankayı araştırmaya devam ediyor. Peki, en uygun konut kredisi hangi bankada 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gayrimenkulde yeni finansman modeli gerekli!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, sektörün hızlı ve verimli ilerleyebilmesi için farklı finansman modellerinin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Tüketiciler krediyle ev sahibi olmaktan korkuyor!

Eskiden bireyin tek başına bir ev satın almasının hayal olduğunu belirten Hayrettin Alpak, artık uygun konut projeleriyle, krediyle satın aldıkları evi kiraya vererek ceplerinden para çıkmadan ev sahibi olduklarını söyledi.

Bankalar konut kredisini düşürmeye başladı!

AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara taşıyan seçim sonuçlarının ardından siyasi belirsizliğin sona ermesi, ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ilk meyvesini verdi.

Konut kredisine talep azalacak!

TCMB Banka Kredileri Eğilim Anketine göre, yılın son çeyreğinde, konut ve taşıt kredilerinde talebin azalması ve diğer bireysel kredilerde ise talebin önemli düzeyde artması bekleniyor.

Konut almak için ayrılan para faize gidiyor!

Bankalara ödenen kredi faizleri dudak uçuklatıyor. Bu yılın ilk 6 ayında sırf konut kredisi için çekilen 13,3 milyar liralık krediye karşılık ödenecek toplam faiz tutarı 9,4 milyar lira olarak hesaplandı.

Konut kredileri faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. 10 yıllık konut kredisi faiz oranlarına göre Yapı Kredi ve DD Mortgage yine ilk sıradaki yerlerini koruyor. Konut kredileri faiz oranları ne durumda? İşte cevabı...

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarındaki değişiklik durmak bilmiyor. Kredi Pazarı'ndan derlenen verilere göre konut kredisi faiz oranlarında tekrar değişiklik yaşandı. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Vakıfbank 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranı yüzde 0.96!

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, SarıPanjur markasıyla çevre bilincini arttırmak adına çevre dostu konut projerini de destekleyen VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenleri de uygun konut kredisi faiz oranları ile ev sahibi yapıyor.

Konut kredisi erken kapama ücreti iadesi verilmeli mi?

Yargıtay, erken kapama ücretinin tüketiciye iade edilemeyeceği kararına hükmetti. Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, konut kredisi çeken bir vatandaşın krediisin erken kapatması durumunda bankanın aldığı 'erken kapama ücreti'ni haklı buldu.

İşbankası konut kredisi oranlarını düşürdü!

Bankaların konut kredisi oranlarında aldığı indirim kararına Temmuz ayında katılan İşbankası, 3 - 120 ay vade aralığındaki oranları yüzde 1.09 olarak güncelledi.İşbankası konut kredisi oranlarını düşürdü.

Konut kredisi faiz oranları hala yüksek!

KrediPazari.com’un yaptığı açıklamaya göre banka geneline bakıldığında oranların hala %1’in üzerinde olduğu ve istenilen seviyelere henüz ulaşılamadığı görüldü. Konut kredisi faiz oranları hala yüksek.

Konut kredisi kullanacaklar bazı masrafları artık ödemeyecek!

BDDK ücret ve komisyon düzenlemelerinin tamamlandığını açıkladı. Buna göre 1 Haziran 2014'dan itibaren konut kredisi borcu bittikten sonra, bankadan aldınan ipotek fek yazısına, artık ücret ödemeyecek.

Konut kredisi faiz oranları artıyor!

Konut kredisi faiz oranları artıyor. Taraf Gazetesi yazarlarından Oğuz Karamuk, bu haftaki yazısında piyasalarda ki dalgalanmalarının ekonomiye olan etkilerini değerlendirdi. Karamuk' un yazısını haberimizde bulabilirsiniz...

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

Faizsiz evlilik kredisinde son dakika! Yaş sınırı açıklandı, 2 asgari ücret detayı dikkat çekti!

Evlenmeyi düşünen vatandaşların merakla beklediği faizsiz evlilik kredisinde son dakika gelişmesi yaşandı. 150 bin TL'lik evlilik kredisinde yaş sınırı açıklanırken, asgari ücret detayı ise oldukça dikkat çekti...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır?

Konut kredisi almak isteyenler Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konut kredisine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar netleşiyor! 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği düşük faizli konut kredisinde ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? Yeni konut kredisi çıktı mı, kimler yararlanabilecek? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev sahibi olacaklar için yeni kampanyanın sinyalini vermişti. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Değerli konut vergisinde son dakika! AYM'de 10 yıl için kararını verdi! Ev sahipleri aman dikkat!

Değerli konut vergisi kapsamında, Anayasa Mahkemesi, biri bugün, diğeri ise 12 Eylül 2023'de yayımlanan iki karar bulunuyor. İşte değerli konut vergisindeki son durum...

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Yeni evlenecekler için 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum...

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!

Konut sahibi olabilmek isteyenler bankaların konut kredilerini yakından takip ediyor. İkinci el ya da sıfır konut sahibi olmak isteyen kişilere umutlandıran haber geldi. Konut kredisinde faiz oranları değişirken kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için yol açıldı.

konut kredisinde son durum Haberi

konut kredisinde son durum

Ev almak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisi faiz oranını uygulayan bankayı araştırmasını sürdürüyor. Kredi desteği ile ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar en uygun vade farkı uygulayan bankayı merak ediyor. Peki, en uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada?

Bu oranlar bankalara göre değişebiliyor. Her bankada aynı vade imkanı bulunmuyor. En düşük faiz oranı imkanı sunan bankalar haberimizde yer alıyor.

Konut kredisi için hangi belgeler gerekli?

Konut kredisi için birtakım belgeler talep ediliyor. İşte o belgeler:

-Nüfus cüzdanı,
-İkametgah belgesi ya da fatura,
-Tapu fotokopisi,
-Gelir belgesi,
-Memurlar: Maaş bordrosu,
-Özel Sektör Çalışanları: Maaş bordrosu ve şirket imza sirküleri,
-Emekliler: Emekli aylık dökümü,
-Şirket Ortakları: Güncel vergi levhası, bilanço, gelir tablosu, imza sirküleri ve oda kayıt belgesi,
-Çiftçiler: Çiftçilik belgesi,...