25 / 04 / 2024

konut mağduru

konut mağduru

Kartal’da 200 aile ev sahibi olma vaadiyle tüm paralarını bir projeye yatırdı ancak hayalleri suya düştü. Mağdurlar çatıya çıkarak eylem yaptı..

55 aile tapu mağduru oldu: Müteahhit kayıp, mülk sahipleri isyanda!

Bursa'da 10 sene önce Osmangazi Evleri Sitesi'nden konut alan toplamda 55 aile, yer sahipleri ve müteahhit arasındaki anlaşmazlık sebebiyle tapularını alamadı. İşte konu ile ilgili detaylar...

En kötü evin fiyatı 3-4 milyon TL, en ucuz kira 15 bin TL!

Hem kiralık hem konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Kiracı mağduru olan, kira davası 20 ayın ardından biten Uzman Doktor Dağıstan Ayan, X hesabından konuya ilişkin rakam verdi. İşte Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Kiracı mağduru doktor: Evinizi kiraya verirken on kez düşünün! Tahliye davaları 10-12 ay sonra görülüyor!

Kiracı mağduru olan ve 20 aydır kiracısı ile sorunlar yaşayan Uzman Doktor Dağıstan Ayan, ev sahiplerini uyardı. Ayan, X sosyal medya hesabından "Evinizi kiraya verirken on kez düşünün" dedi ve tahliye davalarına değindi. İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

O ilde yaşayanlar kira mağduru! Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi!

Çanakkale'de konut kira fiyatları vatandaşları mağdur etmeye başladı. Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi.  Peki kira fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

konut mağduru Haberi

konut mağduru

İstanbul Kartal’da ev sahibi olma vaadiyle tüm paralarını bir projeye yatıran yaklaşık 200 ailenin hayalleri yıkıldı. Vatandaşların para verip aldıkları evler başkalarına satıldı. Takvim'de yer alan habere göre, mağdurlar çatıya çıkarak eylem yaptı.

İddaya göre kendilerine vadedilen evlerin ya tapusu teslim edilmedi ya da birden fazla kişiye satıldı. Projeyi yapan firmanın, Yalova'daki devre mülk projesinde de 1.800 kişiyi aynı şekilde mağdur ettiği iddia ediliyor. 

Asuman Gümüş (39): Evimi satıp buradan ev almak için bütün varımı yoğumu sattım. Ev aldım diye seviniyordum ama hiçbir şey almamışım, hayal almışım. Hiçbir şekilde paramızı da geri ödemiyorlar. Mahkemeye verdik, 4 ay sonraya ertelendi. Lütfen devletimiz de bizim arkamızda olsun. Bu kadar insan ortada kalmasın.

Salih Akyıldız (52): 2012 yılında vaatle burada ilk ev alanlardanım....