29 / 03 / 2024

konut projeleri 2015

konut projeleri 2015

Konut sektörü, seçim durgunluğu yaşamadı. Yılın ilk yarısında yaklaşık 15 bin konut satışa çıktı. Seçim ve yaz tatili sonrasında yıl sonuna kadar 30 bin konut daha piyasaya çıkacak.

Konut projelerinde uygun ödemeler talep arttırıyor!

İstanbul yapılaşma anlamında hız kesmiyor. Birbiri ardına inşaat, yapı firmaları kişisel ve ortak girişimlerle lüks projelere imza atıyor. Projelerin uygun ödeme seçenekleri alımları hızlandırıyor.

Ziya Yılmaz: Küçük bir şehir yapacağım!

Dap Yapı, İstanbul Pendik'e 1.5 milyar liralık yatırım yapacak. Ziya Yılmaz'ın 'Küçük bir şehir yapacağım' dediği proje kapsamında ofis, konut, otel, alışveriş caddesi ve üniversite inşa edilmesi planlanıyor.

Ankaralı inşaatçılar 2015'ten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı. Ankaralı inşaat firmaları 2015 yılından ümitli..

Orta segment konut projeleri artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesi ile lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki konut arzı günden güne yükseliyor.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Lansman indirimli konut projeleri!

Yeni konut projeleri hayata geçiren inşaat firmaları kampanyalara da hız kesmeden devam ediyor. Satışa çıkan projelerde lansmana özel olarak yüzde 30'a varan indirim imkanı sağlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

konut projeleri 2015 Haberi

konut projeleri 2015

Konut sektörü, 2015’in ‘seçim yılı’ olmasına rağmen durgunluk yaşamadı. Bu yıl Mart ayından bu yana sektöre kentsel dönüşümden lüks konuta kadar farklı ölçekte ve farklı gelir grubuna hitap eden binlerce yeni konut piyasaya sunuldu. Konut alıcısının en yoğun alım yaptığı Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yaklaşık 15 bin yeni markalı konut satışa sunuldu. Aynı dönemde konut satışları da hız kesmedi. Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı rakamlara göre yurt genelinde 4 ayda  416 bin 535 ev satıldı. Uzmanlara göre, özellikle büyükşehirler ve merkezi lokasyonlardaki projeler seçim hareketliliği dinlemeden ve seçim sonuçlarını beklemeden hareketliliğini sürdürdü. Piyasaya sürülen 15 bin konutun satışlarında durgunluk yaşanmazken, seçim ve yaz tatilinin ardından sektördeki hareketliliğin daha da artması, yılın son çeyreğinde 30 bin yeni konutun daha...