25 / 04 / 2024

Konut projeleriyle vatandaşlarımız ev sahibi oluyor

Konut projeleriyle vatandaşlarımız ev sahibi oluyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen ve her bütçeye uygun konut projeleri ile yüzlerce vatandaşın ev sahibi olacağını söyledi.

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Kiracıların fahiş kira tepkisi dinmiyor: Maaşlarımızın hepsini kiraya vermek istemiyoruz!

Antalya'da fahiş kira fiyatlarına tepki gösteren kiracılar, seslerini duyurabilmek amacıyla merkezde yürüyüş gerçekleştirdi. Yüksek rakamları işaret eden kiracılar, "Maaşlarımızın tamamını kiraya vermek istemiyoruz" diyerek çözüm beklediklerini açıkladı. 

Evde bakım maaşı alanlar bu habere hemen bakın! İşte bu kadar daha alacaksınız

Evde bakım aylığı alan kişilere yönelik mutlu edici bir haber geldi.  Buna göre, evde bakım aylığı alan vatandaşlarımızın aylık maaşlarına  ilaveten 1500 TL'ye kadar bakım katkısı verilecek. İşte haberin ayrıntıları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı en kısa zamanda dayanıklı evlere yerleştireceğiz “dedi.

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK tarafından yapılan açıklama hasar ödemesi yapmayı düşünen vatandaşlar için oldukça önemli. SEDKK başkanı tarafından yapılan açıklama dosya sayısı olarak tahminlerinin 600 bin adet olduğunu belirtti. Hasar ödemelerinin milyarlara ulaşacağı uyarısında bulundu.

Sigortasız vatandaşlar üzülmesin! Her ay maaşınız hazır! Sigortasız olanlara maaş bağlanıyor!

Sigortası olmayan vatandaşların üzülmesine gerek yok. Artık her ay maaş alabileceksiniz. İşte detaylar!

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

Erdoğan " Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz" dedi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi katlandı! En çok hangi ülke vatandaşları mülk alıyor? 

Son 20 senede  yabancı ülke vatandaşlarının arsa ve konut alımları artarken adını bile duymadığımız ülkelerin vatandaşları da Türkiye'den mülk aldı. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Trabzonlu vatandaşlara ruhsatsız ve iskansız konut uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), vatandaşları iskansız ve ruhsatsız konutlara karşı uyardı...

Konut projeleriyle vatandaşlarımız ev sahibi oluyor Haberi

Konut projeleriyle vatandaşlarımız ev sahibi oluyor

Belediye Başkanı Çalışkan, "Son yıllarda dar gelirliler başta olmak üzere her bütçeye uygun konut projeleri ile vatandaşlarımız ev sahibi oluyor. Hedefimiz daha çok vatandaşımızın bu imkanlardan faydalandırmak" dedi. Konut projelerinin gerçekleşmesinde Karaman Belediyesi’nin öncülük ettiğini belirten Çalışkan, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz konut projeleri son yıllarda önemli bir ivme kazanmış durumda. Piri Reis Vadisi Projesi ve İşçi Konutları projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Diğer yandan da bu projelerin ikinci etap hazırlıklarına başladık. Projelerin hayata geçirilmesi ve sağlıklı bir şekilde hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmesi noktasında son derece hassas ve özverili bir çalışma yürütüyoruz. Organize sanayide çalışan işçi kardeşlerimize yönelik başlatılan konut projesinde 428 konutun inşaat çalışmaları da süratle devam etmektedir. Karaman tarihinin en prestijli konut projesi olan ve çalışmaları devam eden...