24 / 04 / 2024

konut sigortası hangi hasarları karşılamaz

konut sigortası hangi hasarları karşılamaz

Yaşanan evlerde oluşma olasılığı olan hasarlar konut sigortasıyla teminat altına alabiliyor. Peki konut sigortası nedir, hangi hasarları kapsar hangi zararları kapsamaz? İşte merak edilen ayrıntılar...

Konut sigortasının karşılamadığı zararlar neler?

Oturulan konutlarda meydana gelme olasılığı bulunan zrarlar konut sigortasıyla teminat altına alınıyor. Peki konut sigortası nedir, hangi zararları kapsar hangi hasarları kapsamaz? İşte merak edilen detaylar...

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Konut ve işyerleri çatılarına sigorta yapılır mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında, rüzgar nedeniyle uçan evlerinin çatılarının sigortalanıp sigortalanmadığını kaleme aldı.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Konut sigortası hangi hasarları kapsamaz?

Yaşanılan konutlarda meydana gelme ihtimali olan hasarlar konut sigortasıyla garantiye alınabiliyor. Peki konut sigortası nedir, hangi hasarları kapsar hangi hasarları kapsamaz? İşte ayrıntılar.

Konut sigortası birden fazla şirkete yaptırılabilir mi?

Öncelikle doğal afetler için tedbirlerin alınması gerekli. Belki depremin olmasına engel olunmaz ancak sağlam evler inşa ederek tedbir alınabilir.

Konut sigortası hangi hasarları karşılamıyor?

Evlerde meydana gelebilecek hasarlar konut sigortasıyla güvence edilebiliyor. Peki konut sigortası nedir, neleri kapsar neleri kapsamaz? İşte ayrıntılar.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden faydalanılabilir?

Konut sigortası bir konutta yaşanabilecek pek çok olumsuzluğun ardından meydana gelen hasarları gideriyor. Bu gerekçeyle konut sigortası, Türkiye'de sigorta türleri arasında en çok uygulanan sigorta türü oldu.

Konut sigortasının karşıladığı ve karşılamadığı hasarlar!

Çoğu vatandaş yıllarca sigortaların gereksiz olduğunu düşündü. Birçok kişi evini sigortalatmadı. Ancak konut sigortası birçok zarar ve hasara karşı evinizi güvenceye alıyor. İşte konut sigortasıyla ilgili detaylar...

Konut sigortasında en çok merak edilen 5 soru!

Evlerde meydana gelebilecek hasarlar konut sigortasıyla güvenceye alınabiliyor. Konut sigortası ile ilgili birçok merak edilen detay bulunuyor. İşte en çok merak edilen 5 sorunun yanıtı...

Konut sahipleri dikkat! Bunları yapmayın!

Evlerde meydana gelebilecek hasarlar konut sigortasıyla güvenceye alınabiliyor. Peki konut sigortası hangi hasarları karşılamaz? İşte ayrıntılar...

Konut sigortasında hangi hasarlar karşılanır?

Çoğu kişi sigortayı yıllarca gereksiz gördü. Sigorta için ödenen paralara israf denildi. Oysa konut sigortası birçok hasara karşı evinizi güvence altına alır. Peki konut sigortası hangi zararları karşılar, hangi zararları karşılamaz?

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Konut sigortası yaptırana emlak vergisinde indirim! Tek tek açıklandı!

TSB tarafından, Kahramanmaraş Depremi Raporu yayımlandı. Beklenen Marmara depremine ilişkin atılması gereken adımlara da yer verilen raporda, “Konut sigortası yaptıranlara emlak vergisinde indirim ve sigortalı işletme sayısını artırmak için zorunlu sigorta uygulamaları hayata geçirilebilir" ifadeler

Konut sigortası nedir? 

Türkiye'de yaşanan doğal afetlerden sonra konut sigortası kavramı gündemde yer alamaya başladı. Peki, Konut sigortası nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

konut sigortası hangi hasarları karşılamaz Haberi

konut sigortası hangi hasarları karşılamaz

Konut sigortası gün geçtikçe daha da önemli olan güvencelerden oldu. Yaşanan iklim değişikliğiyle birlikte, ev sahipleri konutlarında beklenmeyen hasarlarla yaşanabilecek pek çok olumsuzluk sebebiyle meydana gelme olasılığı bulunan zararları güvence altına alıyor. 

İklim değişikliğinin doğa olaylarındaki yükselişle etkisini artırmasıyla birlikte konut sigortasına talep arttı. Çünkü, iklim değişikliğiyle birlikte, seller, orman yangınları gibi doğal afetler de gitttikçe çoğaldı. Bu afetlerde konutlarda yaşanabilecek zararlara karşı konut sigortası yaptırmak, evde yaşayanların güvencesini sağlıyor.

Peki konut sigortasının güvence altına almadığı hasarlar neler?

Konut sigortasıyla, hırsızlık, yangın, deprem, su baskını gibi benzeri zararlara ilave olarak ek teminatlar da poliçe kapsamına alınabiliyor. Bu şekilde konutlarda meydana gelebilecek zararlar teminat altına alınabiliyor. Peki konut sigortasının karşılamadığı hasarlar neler? İşte ayrıntılar...

1- Savaş ve savaşın neden olduğu her türlü...