28 / 03 / 2024

konut sigortası ne kadar

konut sigortası ne kadar

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Afetler sonrası konut sigortasına talep patladı!

Son zamanlarda Türkiye genelinde artan doğal afetler nedeniyle konut sigortasına talep arttı. Evini korumak isteyen vatandaşlar 200 ila 450 TL arasında bedel ödeyerek evini sigorta yaptırabilir.  

Konut sigortasına talep arttı!

Son senelerde sık sık yaşanan doğal afetler ile sigortanın önemi daha da çok anlaşıldı. Su baskınları, yangınlar, dolu, deprem gibi doğal afetlerdeki yükselişe ek olarak hasarın boyutlarının da artıması artık daha dikkat çekici bir seviyeye geldi.

Hem yazlıkta hem konutta sigortalılık oranı arttı!

Pandemi süresinin artmasıyla beraber ev sahipleri konutlarını sigortalatmaya başladı. Öyle ki yazlıkların sigortalanmasına ilgi arttı.

Atilla Benli: Deprem 'sigortasız olmaz' gerçeğini hatırlattı!

İzmir'deki deprem sonrasında hasar tespit ve destek çalışmalarına başladıklarını anlatan Türkiye Sigorta İcra Kurulu Başkanı Atilla Benli, ''Konut, mühendislik ve tekne branşlarında toplam 83 adet hasar dosyası ulaşmıştır'' dedi.

Konut ve iş yeri sigortası neyi kapsıyor?

Türkiye genelinde her dört konuttan biri, her dört araçtan biri sigortalı. İşte konut ve işyerleri için sel sigortasına yönelik tüm bilinmesi gerekenler.

Konut sigortası aramaları 3 kat arttı!

Pandemi sonrası isteğe bağlı sigortalara talep yeniden artmaya başladı. İnternetten yapılan konut sigortası aramaları faiz indirimlerinin de etkisiyle pandemi dönemine kıyasla son bir ayda 3 kat arttı.

Konut sigortasıyla ilgili merak edilen her şey!

Koronavirüs sebebiyle 3-4 ay evlerde kaldık. Normalleşme süreciyle beraber de tatiller ön plana çıktı. Peki biz evde yokken evimiz güvende mi? Konut sigortası ev için ne kadar önemli? İşte konut sigortasının önemi...

Konut sigortası ne kadar?

Konut Sigortasıyla yangından su baskınına, hırsızlıktan depreme kadar geniş kapsamlı teminatlar, tek bir poliçe ile güvence altına alınabiliyor. Peki, konut sigortası ne kadar? İşte yanıtı..

Konut sigortası için hırsız ve yangın en büyük korku!

Yaz nedeniyle evlerimizden tatil beldelerine doğru yol alırken, Aksigorta’nın yaptırdığı bir araştırma, Türk toplumunun yaşadığı mekanları, uzak kaldığı dönemlerde en fazla hırsız ve yangından korumak istediğini ortaya koydu...

Konut sigortası ücreti ne kadardır?

Evinize sigorta yaptırmak istiyorsunuz ancak fiyatlar hakkında bilginiz yoksa haberimizi inceleyebilirsiniz. Konut sigortası ücreti ne kadardır, detayları...

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Deprem olursa DASK ne kadar öder? DASK ve deprem sigortası aynı mı? DASK ve konut sigortası aynı mı?

Deprem gerçeği bireyleri sigortalar konusunda araştırmaya sevk etti. Özellikle DASK ve konut sigortasına dair sorulan soruların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Orta gelir grubu konut kampanyası ile ilgili detaylar...

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

Sosyal konut ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ sosyal konut ödemelerinin ne zaman başlayacağı soruları hız kazandı. İşte detaylar!

Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? 2022 trafik sigortasına ne kadar zam geldi?

Zorunlu trafik sigortası fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. Peki Zorunlu trafik sigortası ne kadar oldu? İşte detaylar!

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

konut sigortası ne kadar Haberi

konut sigortası ne kadar

Türkiye dahil 11 ülkeden sorumlu olan Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux, depremlerden sonra konut sigortalarına talebin üç katına çıkatığına dikkat çekti. 

Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından sigortalarla ilgili yapılan açıklamayı kaleme alan Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan'ın “Sigortacılık Türkiye’de ortalama büyümeden daha hızlı yükselir” başlıklı yazısı şu şekilde:

Türkiye dahil 11 ülkeden sorumlu olan Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux, depremlerden sonra konut sigortalarına talebin üç katına çıkmasını hatırlatarak, bilinç arttıkça kişilerin ve kurumların risklerini koruma altına alma reflekslerini geliştireceğinin altını çizdi. Péqueux, “Türkiye’de sigorta sektörünün ortalama büyümeden daha hızlı büyüyeceğini öngörüyorum” dedi.

Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux, Türkiye’de sigorta pazarının gidecek çok...