19 / 04 / 2024

konut sigortası neleri kapsar

konut sigortası neleri kapsar

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Yarım kalan inşaatlara sigorta çözümü!

Özellikle kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan bina tamamlama sorunu konut sahiplerini mağdur ediyor. Sigorta firmaları bina tamamlama sigortası ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. 

Afetler sonrası konut sigortasına talep patladı!

Son zamanlarda Türkiye genelinde artan doğal afetler nedeniyle konut sigortasına talep arttı. Evini korumak isteyen vatandaşlar 200 ila 450 TL arasında bedel ödeyerek evini sigorta yaptırabilir.  

Konut sigortasına talep arttı!

Son senelerde sık sık yaşanan doğal afetler ile sigortanın önemi daha da çok anlaşıldı. Su baskınları, yangınlar, dolu, deprem gibi doğal afetlerdeki yükselişe ek olarak hasarın boyutlarının da artıması artık daha dikkat çekici bir seviyeye geldi.

Konut sigortası neden yaptırılmalı?

Konutları sigortalamak her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Ülkemizde sel, deprem, yangın gibi afetler oldukça fazla yaşanıyor. Peki konut sigortası neden önemli? 

Konut sigortası neden önemli?

Konut sigortası gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Özellikle iklim değişiklikleri insanları beklenmeyen risklerle karşılaştırabiliyor.

Konut sigortası hangi hasarları kapsar?

Son dönemlerde konut sigortasına talep arttı. Peki konut sigortası neleri kapsar? İşte detaylar...

Konut sigortasıyla ilgili merak edilen her şey!

Koronavirüs sebebiyle 3-4 ay evlerde kaldık. Normalleşme süreciyle beraber de tatiller ön plana çıktı. Peki biz evde yokken evimiz güvende mi? Konut sigortası ev için ne kadar önemli? İşte konut sigortasının önemi...

Konut sigortasının genel şartları neler?

Konut sigortası geniş poliçe kapsamı sebebi ile konut sigortası evlerini güvence altına almak isteyen vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Peki konut sigortası neleri kapsıyor? İşte konut sigortası ile ilgili merak edilen her şey...

Konut sigortası yaptırmayı düşünenler dikkat!

Türkiye'de en çok yaptırılan sigorta türleri arasında konut sigortası ilk sırada bulunuyor. Geniş poliçe kapsamı sebebi ile konut sigortası evlerini güvence altına almak isteyen vatandaşlar tarafından tercih edilen konut sigortasına ilişkin detaylar merak ediliyor...

Konut sigortası neleri kapsar?

Türkiye'de en çok yaptırılan sigorta türleri arasında konut sigortası başta geliyor. Geniş poliçe kapsamı sebebi ile konut sigortası evlerini güvence altına almak isteyen vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Peki konut sigortası genel şartları nelerdir? İşte merak edilen soruların cevapları...

Konut sigortasıyla ilgili tüm merak edilenler!

Konut sigortası, konut olarak kullanılan mülkleri ve içindeki eşyaları zarar görme ihtimaline karşı güvenceye alma amacıyla hazırlanan poliçelerden biridir. Peki konut sigortası nasıl yaptırılır, neleri kapsar?

Konut sigortası neleri kapsar?

Türkiye’deki sigortalı konut sayısı her gün artmaya devam etse de hala yeterli seviyede değil. Konut sahipleri evlerini güvence altına almak için birçok olumsuz durumu kapsayan konut sigortasını yaptırıyorlar.  Peki konut sigortası neleri kapsıyor?

Konut sigortası neleri kapsar?

Konut Sigortası, evinizi veya belirli dönemlerde ikamet ettiğiniz yazlığınızı risklere karşı güvence altına alıyor. Peki, konut sigortası ile neleri kapsam altına alabilirsiniz? Konut sigortası neleri kapsar? İşte yanıtı..

Konut sigortası nedir?

Evinizi ve ailenizi koruma altına alan en önemli sigortalar arasında yer alan konut sigortası nedir? Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortaları kaç senelik olarak düzenlenir? İşte sorularınızın yanıtı...

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Türkiye'de 4 evden biri konut sigortası sahibi!

Türkiye genelinde DASK zorunlu deprem sigortalılık oranı yüzde 59 oldu. Yeni ülke genelinde 4 konuttan sadece biri DASK dışındaki ihtiyari konut sigortalı.

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Konut sigortası yaptırana emlak vergisinde indirim! Tek tek açıklandı!

TSB tarafından, Kahramanmaraş Depremi Raporu yayımlandı. Beklenen Marmara depremine ilişkin atılması gereken adımlara da yer verilen raporda, “Konut sigortası yaptıranlara emlak vergisinde indirim ve sigortalı işletme sayısını artırmak için zorunlu sigorta uygulamaları hayata geçirilebilir" ifadeler

Konut sigortası nedir? 

Türkiye'de yaşanan doğal afetlerden sonra konut sigortası kavramı gündemde yer alamaya başladı. Peki, Konut sigortası nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara, yeni ürünü konut sigortasının tüm detaylarını duyurdu. Peki, hangi hangi paketlerle konut sigortası imkanı sunacak? İşte ayrıntılar...

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

konut sigortası neleri kapsar Haberi

konut sigortası neleri kapsar

Dijitalleşme trendine, son iki senede salgının getirdiği yeni gelişmelerin de eklenmesiyle beraber iş hayatı ve çalışma şartları artık değişmeye başladı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ülkemizde pek çok şirket süresiz olarak ya uzaktan ya da hibrit çalışma modeline geçiş yapıyor.

Bu değişim konutlarımızın olası risklere karşı güvence altına alınmasını daha da önemli kılıyor. Konutlardaki güven ve huzurun anahtarı ise; konut sigortası olarak ön plana çıkıyor. Konut sigortası, genel kanının aksine yalnızca konut sahiplerinin değil, kiracıların da evlerini birçok riske karşı güvence ediyor. Konut sigortası, konutun yanı sıra evde olan eşyaları da; yangın, hırsızlık, su baskını, deprem gibi risklere karşı da koruyor. İklim değişikliğinin etkileri, her sene daha da şiddetlenerek kendini ortaya çıkıyor. Türkiye'de son iki senede yaşanan felaketler,...