17 / 04 / 2024

konut yalıtımı

konut yalıtımı

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu oluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Yeni Otopark Yönetmeliği ile konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu hale geliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Konut yalıtımında devlet desteği gerekiyor!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, konut yalıtımında devlet desteği gerektiğine dikkat çekti. Bulut, “Yalıtım için birçok ülkede teşvikler uygulanıyor. Örneğin; yalıtım yaptırmak isteyenlere ABD’de konut başına 6 bin 500 dolar, İtalya’da yalıtım uygulamasının yüzde 50’si hibe ediliyor. " dedi.

Duvarmatik ses yalıtım lehvalarıyla yalıtım değerlerine hızlı ulaşım!

Duvarmatik ses yalıtım lehvaları ile istediğiniz ses yalıtım değerlerine çok hızlı ulaşabilirsiniz. Oteler, okullar, konut projeler, eğlence mekanları gibi birçok yerde kullanılır.

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Konutların kentsel dönüşümünde ısı yalıtımına dikkat edilmeli!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü'nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde binalardaki ısı yalıtımına dikkat!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü’nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde ısı yalıtımına dikkat!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü’nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

konut yalıtımı Haberi

konut yalıtımı

Bu yıl 35. yılını kutlayan ODE Yalıtım, kapasite artırımından şirket satın almaya kadar birçok yeni yatırım hayata geçirecek...

Sektörde 35 yıldır faaliyet gösteren ODE Yalıtım, yapı ve tesisat yalıtımı olmak üzere iki ana kategoride üretim sağlıyor. Ekstrüde polistren esaslı ısı yalıtım malzemesi, bitümlü su yalıtım örtüleri, 151-ses-yangın yalıtımında kullanılan cam yünü ve elastomerik kauçuk köpüğü gibi tesisat yalıtım malzemelerinin üretimini yapıyor. Dünya'dan Aysel Yücel'in haberine göre; tesisat yalıtımında üç ürün grubunda da üretim yapan tek şirket olan ODE, teknik yalıtımda Avrupa'nın en büyük üç şirketinden biri konumunda. Türkiye genelinde 190 bayisi bulunan şirketin yurt dışında ise 140 bayi/distribütörü bulunuyor.

2020'yi 20 milyon liralık yatırımla kapatacak 

2020 yılı yatırım planlarını Kovid-19 şartlarına rağmen hayata geçirdiklerine dikkat çeken ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan...