19 / 04 / 2024

konuta yatırım yapılmalı mı

konuta yatırım yapılmalı mı

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

Türk halkı yatırımını konuta çevirsin!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi, turizm, inşaat, gayrimenkul ve yenilenebilir enerjide faaliyet gösteren bir grup olarak, söz konusu sektörlerde yatırımlarına devam ettiklerini bildirdi.

Konut yatırımı kısa vadeli yatırıma mı dönüştü?

Konut fiyatlarındaki artışa rağmen, tüketici konuttan vazgeçmedi. Vatandaş artık güvenli yatırım aracı olarak konut alıyor. Kiralardaki yüksek artış konutu uzun vadeden çıkararak, kısa vadeli yatırım aracına dönüştürdü.

Bankaya değil konuta yatırım zamanı!

İzmirli inşaat sektörü temsilcileri, yaz ayları sonunda konut fiyatlarının artacağını söylerken, “Şimdi bankaya değil konuta yatırım yapın” yorumunda bulundu.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

Mersin Kazanlı'ya 1 milyar dolar yatırım yapılacak!

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bakan Elvan, yatırım yapılacak bölgenin Türkiye'nin ikinci Belek'i olacağını belirti..

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tatar tarafından kuruldu. 

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Türkiye’de gelişen gayrimenkul piyasası, konut satışlarının çeşitli bölgelerde sürekliliğini devam ettirmesini sağlıyor. Türk vatandaşların yanı sıra yabancılar da Türkiye'ye yatırım yapıyor. Yatırımda en çok kamu projelerine olan yakınlığa dikkat ediliyor..

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

Dab Yatırım Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dab Yatırım Yapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Davut Başkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erhan Karagülle tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kamu-özel iş birliğiyle 60 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Türkiye'de bugüne kadar kamu-özel iş birliğiyle imzalanan 221 uygulama projesine 60 milyar dolarlık yatırım yapıldı.

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi Mehmet Emin Soysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

KKTC, yatırım yapılmayan turizm arazilerini geri alacak!

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım yapılmayan turizm arazilerin geri alınacağını açıkladı.

konuta yatırım yapılmalı mı Haberi

konuta yatırım yapılmalı mı

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Anadolu Ajansı muhabirine konut satışları ve 2020 yılı konut sektörüyle ilgili açıklamalar yaptı. Dağ, yaptığı açıklamada, konut kredisindeki faiz düşüşünün bu yıl içerisindeki satışlara ciddi bir artı getireceğini söyledi.

"Şu anda konuta yatırım yapmanın dönemi"

Dağ, bu senenin heyecanlı geçeceğinden umutlu olduğuna ve bir hafta önce satışların hızla başladığını belirtti ve  Türkiye genelinde geçen yıl yapılan ilk 3 aydaki konut satışını bu yılın ilk 15 gününde yapmış olduklarını dile söyledi.

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu da söyleyen Dağ, “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” diye konuştu.

Dağ, bu senenin konut satışlarının 2015 senesini yakalayacağını söyleyerek,  “Konut satışlarında ciddi bir artış olacağını düşünüyorum. 0,79 faiz oranı...