19 / 04 / 2024

KONUTDER kampanyası

KONUTDER kampanyası

Ziraat Bankası, konut kredisi faizlerini yüzde 0.98’e düşürdü. Yeni kampanya KONUTDER üyesi olan inşaat şirketlerinin projelerinde geçerli olacak. Uygulama kapsamında vatandaşın cebinde 500 bin TL kalacak.

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

0,98 faiz kampanyasıyla ev almak avantajlı mı?

KONUTDER ile Ziraat'in konut kredisi faizlerini yüzde 0.98'e çektiği kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da dahil oldu. 0,98 faiz kampanyası ev alacaklara yeni bir umut oldu. Kampanya kapsamında stokların erimesi satışların artması planlanıyor.

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kampanyası hızla büyüyor. Dev işbirliğine Vakıfbank, Halkbank, Vakıf ve Ziraat Katılım da katılım sağlıyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile 5 bin ev satıldı!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile 5 bine yakın konut sattıklarını açıkladı...

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına İMSAD'dan destek!

Gayrimenkul sektörünü temsil eden Türkiye’nin önde gelen kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği kampanyasına, inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD da kayıtsız kalmadı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

İş GYO yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

GYODER, İNDER ve KONUTDER Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından indirimli konut kampanyası başlattı. İndirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. 

GYODER İNDER KONUTDER 20 indirim kampanyası!

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

KONUTDER kampanyası Haberi

KONUTDER kampanyası

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak için yeni bir fırsat sunuyor. ‘Faiz’ sorununu ortadan kaldıran kampanya kapsamında konut kredisi faizleri yüzde 0,98'e düştü.

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre, dev işbirliği ile Ziraat Bankası’yla kredili çalışmakta olan konut üretici firamalardan ev alanlar için 0.98 faiz oranı uygulanacak. Bu kapsamda banka ile çalışan firmalar konut satın alacak tüketicilere aylık yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin liraya kadar konut kredisi kullanma imkanı tanınacak.

Alıcının yeni konut alımında en büyük engeli konut kredisi faiz oranları oluşturuyor. Yüzde 2.99’a kadar çıkan faiz oranlarıyla ev sahibi olmak istemeyen tüketiciler, alım kararlarını erteliyor. KONUTDER ile Ziraat Bankası’nın başlattığı bu yeni kampanya ile sektörün yeni bir...