20 / 04 / 2024

konutta euro emlak indirimi

konutta euro emlak indirimi

Dün başlayan Euro Emlak fuarında binlerce konut görücüye çıktı. Konut üreticileri ilginç kampanya ve uygulamalarla dikkat çekmeye çalıştı.

Ev alıp satmak isteyenler dikkat! Sahte emlak komisyoncusundan tam 430 bin Euro'luk dolandırıcılık!

Yaşlı kişileri, emlak komisyoncusu olduğunu belirterek mal alım-satımı ve/veya kiralama kisvesi altında tam 430 bin Euro dolandıran bir kadın tutuklandı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

Konutta devlet işe el atmalı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konutta devlet işe el atmalı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Emlak sektörü alarm veriyor: Konutta kriz derinleşiyor!

Konutta finansmana erişim zorluğu rakamlara yansıdı. Bankaların kredi musluklarını kısması ve yüksek kredi faizleri emlak sektöründe krize davetiye çıkarıyor. İnşaat sektörü temsilcileri, “Böyle sürerse pazar yüzde 30 daralır” değerlendirmesi yapıyor. İşte detaylar...

Konutta balon patladı patlayacak! Ev fiyatları düşüyor mu? 

Birçok gayrimenkul danışmanı emlak fiyatlarının yükseleceğini savunuyor. Öte yandan konutta balonun bu kadar şiştiği bir dönem de hiç görülmezken balon neredeyse patlama durumuna geldi. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Fransa, yapay zeka ile kaçak 20 bin havuz saptayıp emlak vergisi gelirini 10 milyon Euro artırdı...

Fransız yasalarına göre havuzlar, evin değerini artırdığı için emlak vergisinin de yükselmesini sağlıyor ve yetkililere bildirimi zorunlu. Fransız hükümeti, yüzme havuzlarını beyan etmeyen ev sahiplerini bulmak için ilginç bir yol buldu: Yapay zeka teknolojisini kullanmak. İşte haberin ayrıntıları..

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Türkler hangi ülkedeki emlak yatırımlarını artırdı?

Yunanistan'dan en az 250 bin Euro bedelinde emlak satın alarak 'altın vize' ile 5 senelik oturma iznine sahip olan Türklerin sayısı 2021 yılında 605'e çıktı. Ülkede bu vize programından en çok faydalananlar sıralamasında Çinlilerden sonra Türkler yer alıyor.

Konutta değerleme sisteminin değişmesi sektörü nasıl etkileyecek?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı son zamanlarda sık sık gündeme gelen konutta değerleme sistemiyle ilgili olarak "Değerlemeci seçiminde sistem tekrar değişti. Artık otomatik atama yerine değerleme firması seçimi yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Hisseli konutta emlak vergi nasıl ne olur?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşe yazısında hisseli konutlardaki emlak vergisi konusu kaleme aldı.

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

konutta euro emlak indirimi Haberi

konutta euro emlak indirimi
Fuarda firmaların en çok rağbet ettiği promosyon yöntemi indirim kampanyaları oldu.
Pek çok firma fuarda tanıttığı konutları yüzde 10, hatta yüzde 20 indirimle satışa sundu. Bazı firmalar da konut alanlara akaryakıt hediye edeceklerini duyurdu. İstanbul'da CNR Expo'da düzenlenen ve Milliyet Emlak'ın basın sponsoru olduğu fuar 11 Kasım akşamına kadar...