24 / 04 / 2024

konutta ÖTV indirimi

konutta ÖTV indirimi

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KDV oranları ve tapu harçlarında sağlanan indirimlerin sektöre olumlu yansıdığını söyleyerek, ''Bu tarz teşviklerin devamlılığının olması sektör açısından büyük önem arz ediyor'' dedi.

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

ÖTV indirimi gelecek mi? Tablet ve telefonlarda ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan flaş açıklama...

Telefon ve tablette ÖTV indirimi uygulanacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan yeni açıklama geldi. İşte tüm merak edilenler...

Bakandan ÖTV sorusuna net yanıt! 2023 ÖTV indirimi olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ÖTV indirimi sorusuna net bir yanıt verdi. İşte detaylar!

Araç almak isteyenler 2023 sizin yılınız olacak! İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi ile araç almayı planlayanlar hummalı bir araştırma içine girdiler. İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nebati’den ÖTV hakkında beklenen açıkla! Otomobilde ÖTV indirimi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorulan o sorular!

konutta ÖTV indirimi Haberi

konutta ÖTV indirimi

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2018’in kendileri için teslim yılı olduğunu belirterek “Bu yıl da 4 projede toplam 2 bin 534 adet konut teslim ettik. Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Kale 2 ve ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul projemizin son etabı Vadistanbul Park’ta yaşam başladı. Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle gerçekleştirdiğimiz Tema İstanbul projemizin ikinci etabında yer alan Tema İstanbul Bahçe’de de inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor” dedi.

ÖTV ETKİSİ BÜYÜKTÜ

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, kredi faiz oranlarındaki dalgalanmalar nedeniyle sektörün zor zamanlar yaşadığını anlatan Çetinsaya “Kurlardaki dalgalanmalar yerli yatırımcıların bir kısmım bekleme durumuna geçirirken yabancı yatırımcılar nezdinde durum aksine bir seyir izledi. Türkiye’den konut yatırım yapan yabancıların sayısı geçtiğimiz yıla kıyasla...