17 / 04 / 2024

konutta ramazan kampanyaları

konutta ramazan kampanyaları

İnşaat firmaları yaz ayları durgunluğuna çözüm olarak, ramazan ayına özel kampanyalar başlattı. Kimi firmalar peşinatsız, kimi firmalar büyük indirimlerle proje satışlarına devam ediyor...

Ramazan kampanyaları konut sektörünü canlandırdı!

Birkaç yıldır yaz aylarına denk gelen Ramazan ayı nedeniyle düşük seyreden konut satışlarını canlandırmak için kampanyalara ağırlık veren firmalar 1 ay boyunca adeta bayram yaptı...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Konutta Ramazan kampanyaları!

Emlak sektörü Ramazan'da da pazarı hareketlendirmek için cazip kampanyalara imza atıyor. İşte yüzde 10 indirimden, hediye çamaşır, bulaşık makinesine kadar avantajlı Ramazan kampanyaları... İşte konutta Ramazan kampanyaları...

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

konutta ramazan kampanyaları Haberi

konutta ramazan kampanyaları


Yaz sezonunda konut satışları yavaşlayınca, firmalar çare olarak ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. İnşaat şirketleri, cazip ödeme planları ile müşterileri satış ofisine çekmeye çalışıyor.


Hemen teslim konutlarda sonradan ödeme, peşinat vermeden ev sahibi olma, faizsiz ödeme gibi seçeneklerin sunulduğu kampanyalarla, tüketicinin birikmiş parası olmadan konut sahibi olması kolaylaştırılıyor.


1.5 MİLYON KONUT SATIŞI HEDEFLENİYOR

"Kira öder gibi" sistemini etkin olarak kullanan şirketler, banka faizlerinin yüksek olması sebebiyle, firma bünyesinde alternatifler yaratıyor.


Nisan ayında Türkiye genelinde 114 bin 446 konutun satışı gerçekleştirildi. Konut sektörü temsilcileri bu yıl 1 milyon 500 bin konut satışı hedefliyor.


52 BİN YENİ KONUT SATIŞI YAPILDI

Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısı, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 10.8 artarak 51 bin 988 oldu. Toplam konut satışları içinde ilk satışın...