28 / 03 / 2024

konutta satış pazarlama buluşmaları 2017

konutta satış pazarlama buluşmaları 2017

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

Hisseli konutu olanlar aman dikkat! Satış ya da dava yoluna gidebilirsiniz!

Hisseli konutta satış kararının nasıl alındığı, hissenin tek başına satılıp satılamayacağı sık sık araştırılıyor. Peki hisseli konutta pay satışı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Pekmezci tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

konutta satış pazarlama buluşmaları 2017 Haberi

konutta satış pazarlama buluşmaları 2017
Emlakkulisi.com sektör buluşmasının 2'nci bölümü


Avukat Kadir Kurtuluş

"İstanbul'un dışında çok ucuz konut satılabilir"



Esasında hukuki bir sorun yok. Sözleşmeleri sağlam yaptıktan sonra bir problem yok. 

Yani şuna iyi bakmak lazım; Araziler gelir ama bunlar 2-3 yıl sonra sonuçlarını doğuracaktır sözleşmeler. 2-3 yıl sonra kat irtifakı kuramazsınız. "Niye kuramadım?" demeyin. Sözleşmeleri çok sağlam yapmanız gerekiyor. 


Müteahhitler çok iştahlılar. Yeni projeye başlayıp satıp bitip yeni bir projeye başlayacak. Başka yatırımlar yapmaya başlıyorlar. Başka projeye başlayınca likidite  krizine giriyorlar. İkinci tür müteahhit de diyor ki; Bu kadar personelim var, bu kadar vincim var bunlarla bir şey yapmam lazım diyor. Beklenti zinciri böyle tüketiciye kadar gidiyor.


Bu dünyada sahip olunacak en zor şey beklentidir, satması en zor şey de beklentidir. Kar dediği şey müteahhitin bana göre stok....