25 / 04 / 2024

konutta seçicilik

konutta seçicilik

Bu görüş İstanbul'un önde gelen müteahhitlerinden Ali Ağaoğlu'na ait. Ali Ağaoğlu başka ne diyor? Detaylar için tıklayın!

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Konutta değerleme sisteminin değişmesi sektörü nasıl etkileyecek?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı son zamanlarda sık sık gündeme gelen konutta değerleme sistemiyle ilgili olarak "Değerlemeci seçiminde sistem tekrar değişti. Artık otomatik atama yerine değerleme firması seçimi yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Konutta seçimsiz 4,5 yıl fırsat!

Türkiye, 31 Mart 2019'da da yerel seçimler nedeniyle sandık başına gitti. Engelsiz 4,5 yılın hemen her sektöre pozitif yansıması bekleniyor. Bunlardan biri de hiç kuşkusuz konut sektörü...

Projeye inanan konutta seçimi beklemiyor!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik yaptığı açıklamada vatandaşların güvendiği ve prim potansiyeline inandığı projede alımı ötelemediğini söyledi.

Konutta vergi indirimi olacak mı?

AK Parti, seçim zaferinin ardından yeni hükümet programını yazmaya başladı. 4 yıllık programda konutta vergi indiriminin de yer alması bekleniyor.

Konutta zam seçim sonrasına kaldı!

Kur artışının yanında, 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreç ve sonrasında yaz tatilinin de etkisiyle zam planlarını erteleyen sektör temsilcileri, 1 Kasım'daki seçimler sonrası konut fiyatlarının artışa geçeceğini belirtiyor

Apartman yöneticisinin aldığı yanlış kararlar cebinizi yakabilir!

Oturduğunuz apartman, site ya da toplu konutta seçtiğiniz yönetimin yanlış ya da eksik aldığı kararlar, yerine getirmediği sorumluluklar cebinize olumsuz yansıyabilir.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Konut alıcısı seçime kadar temkinli!

Konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor.Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını dile getirdi.

Konut satın alacaklar seçimleri bekliyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten konutta hareketliliğin Haziran'daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yansında canlanacağını öngördü..

Konut alıcısı Haziran'daki genel seçim sonrasını bekliyor!

Konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını öngören Keten, bu yıl yüzde 4,5’in üzerinde bir büyüme beklentisi

konutta seçicilik Haberi

konutta seçicilik

Son dönemde lüks konut projeleri ve inşaatta erken teslim ile gündemimize oturan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ilkokuldan itibaren inşaatla uğraşıyor.

ıÜüBabası inşaat malzemesi tedarikçisi olan Ağaoğlu, inşaatı çok sevdiğini söyleyerek, ilk projesinin orta okulda okulunun basketbol sahası olduğunu belirtiyor. Konutlarında lüks yaşamı B grubuna indirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ağaoğlu, Gentleman Dergisi'ne verdiği röportajda, 1990'ların sonunda inşaat sektöründe My City, My Village, My Town, My Country projeleriyle markalaşma sürecini tamamladıklarını ifade ediyor. 1970'den itibaren bir çok projeye imza atan Ağaoğlu, Ağaoğlu'nun yaptığı çıkışı 1980'lerde yaptıkları çalışmalara bağlıyor. Ağaoğlu, 1980'de başlayan arzın halen devam ettiğini kaydederek, "Bugünkü hızlı yükselişimizi 1980'lerdeki yatırımlarımıza borçluyuz" diyor.

BODRUM'A TURİZM ŞEHRİ

Eskiden arazi alırken şehre yakınlığına önem verdiklerini, şimdi ise...