17 / 04 / 2024

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek

"Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konutta taksit sınırı kalktı. Peki konutta taksit sınırı kalktı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Faizsiz konutta sözleşme sınırı 7.2 milyon liraya yükseltildi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından yayımlanan yönetmelikle faizsiz konutta sözleşme sınırı 7.2 milyon liraya yükseltildi...

Kredi kartlarına taksit sınırı mı geldi? Kredi kartı taksitlendirme süreleri değişti mi? Yurt dışı seyahat, havayolu...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ekonomiye ilişkin kritik bir karar alarak kredi kartı taksitlendirme sürelerinde değişikliğe gitti. Bu kapsamda, kredi kartı harcamalarına taksit sınırı geldi. İşte detaylar...

Finansman dönemi için konutta vade sınırı ne oldu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tasarruf finansman şirketlerine ilişkin gündeme gelen soruları yanıtladı. BDDK konut ve iş yeri için 120 ay vade sınırı olduğunu belirtti. 

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek?

"Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konutta taksit sınırı kalktı. Peki konutta taksit sınırı kalktı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Konutta taksit sınırı kaldırıldı!

31425 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konut satışları, taksitlendirme sınırlaması kapsamı dışına çıkarıldı.

Ev alacaklara müjde! O sınır kaldırıldı!

Ticaret Bakanlığı, konut satışlarında taksit sınırını kaldırdı. Bakanlık taşıt satışlarında ise 60 aya kadar taksit imkanı getirdi.

Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı!

Kadıköy'deki yüksek binalara yeni düzenlemeler için çalışmalar devam ediyor. Kadıköy'de binalara 15 kat sınırı teklifi İBB Meclisi tarafından kabul edildi.

Kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017!

2016 yılında taşınmaz malını kiraya vererek istisnadan yüksek gelir elde eden kimseler bu sene vergi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi beyanname sınırı 2017..

Konutta cayma hakkına süre sınırı yetersiz!

Gayrimenkul Uzmanı Ünal, ön ödemeli konut satışlarında cayma hakkına getirilen süre sınırının uzun olduğunu, cezai yaptırımın ise hafif kaldığını bildirdi.

Gazze sınırındaki 3 tünel yıkıldı!

Mısır'da iktidarı ele geçiren Sisi rejimi, Filistinlilerin Gazze sınırındaki 3 tüneli daha yıktı. Bölgede bulunan bazı araçların kullanılamaz hale getirildi.

Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme kararını onayladı!

ABD Başkanı Donald Trump, "yasa dışı göçmenleri önlemek" ve "sınır güvenliğini artırmak" amacıyla Meksika sınırına duvar örülmesini öngören kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2017!

Tüketici hakem heyetlerine, para değeri belli bir sınıra kadar olan müracaatlar yapılabiliyor. Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2017 belirlendi..

AVM kiralarında üst sınır 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı!

AVM kiralarında TL’ye dönülmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel: "TL’ye sabitlenecek AVM kiralarında üst sınır Ocak 2015’deki 2,30 TL’lik dolar kuru olmalı" dedi.

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek Haberi

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek?

Ticaret Bakanlığı tarafından 31425 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" kapsamında Peki konutta taksit sınırı kalktı ne kadar? İşte merak edilen her şey...

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek?

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeye göre, konut satışlarındaki taksit sınırlaması düzenlendi. Bu kapsamda, konutta taksit sınırı kalktı ve konut satışları, taksitlendirme sınırlaması kapsamı dışına çıkarıldı.

Yapılan değişiklik ev alacakları memnun ederken, sektörü canlandırması bekleniyor. Söz konusu hükümde konut ve taşıt satışları için ayrı bir taksitlendirme süresi belirlenmediğinden, bu satışlar genel taksitlendirme süresine tabi oluyordu.

Taşıt satışlarında da yenilendi

Nihai fatura değeri 120 bin lira ve bu tutarın altında olan taşıt satışlarında 60 ay, 120 bin liranın...