23 / 04 / 2024

konya 2014 yatırımları

konya 2014 yatırımları

AK Parti Konya İl Teşkilatı 'nın kongre sürecini değerlendirerek sözlerine başlayan Milletvekili Baloğlu, kongrelerin 18 ilçede tamamlandığını, bu ilçelerde bir demokrasi şöleni yaşandığını dile getirdi.

Konya'ya 5 yılda 5 milyarlık yatırım yapıldı!

Tahir Akyürek, bugüne kadar Konya'da 100 milyon liralık ihale yaptıklarını belirterek, "5 yılda toplamda net 5 milyarlık yatırım öngörüyoruz. Bu yatırımlar, Konya Merkez ve ilçelerin ihtiyaçlarına göre gerçekleşecek" dedi.

Konya'nın hedefi 10 milyon turist!

Türkiye’nin önemli tarım ve turizm merkezlerinden biri haline gelen Konya, yüksek hızlı trenle İstanbul’a, ‘yük taşıyabilecek hızlı trenle’ de Mersin’e bağlanıyor. Konya, 2023 yılında 15 milyar dolarlık ihracat, 10 milyon turist hedefine odaklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi 1.600 mezarlıkta bakım çalışması yapacak!

31 ilçe ile mahalle olan 752 köy ve beldede bulunan bin 600 mezarlığa hizmet vermeye başlayan Konya Belediyesi, bu mezarlıklarda temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra envanter çalışması yaparak Mezarlık Bilgi Sistemi’ni yaygınlaştırıyor.

Selçuk Öztürk: Fuarcılıkta 2023'ün merkezi Konya olacak!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada "Fuarcılıkta 2023'ün merkezinin Konya olacağını söylemek bir hayal değil çok rahatlıkla gerçekleştirilebilecek bir hedeftir " dedi.

Amway Konya'ya 200 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

KOBİ'leri sayesinde son sekiz yılda ihracatını 2.5 kat artıran Konya, artık ölçek büyütmeye odaklandı. Kente yabancı ilgisi de arttı. Unilever'in dondurma fabrikası kurduğu Konya'ya Amway de 200 milyon euro yatırım yapıyor

Tahir Akyürek: Köy ve beldelerin 2 yılda alt yapısı iyileştirilecek!

Konuşmasında belde belediye başkanlarına hitap eden Tahir Akyürek, son 1,5 ay içinde Konya'daki 168 beldeyi ziyaret ettiklerini, beldelerin problemlerini görüşerek, yapılması gerekenleri hep birlikte değerlendirdiklerini söyledi.

Konya'da 1 tesis açıldı, 7 tesisin temeli atıldı!

Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın ardından Konya'nın Akşehir İlçesi'ne geçti. 7 tesisin temel atma ve 1 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, "2 milyon 419 bin hektar alanda ağaçlandırma yaparak bir dünya rekoru kırdık" dedi

Konya'da otel yatırımları arttı!

Konya'ya gelen turist sayısında her yıl artış oluyor. Aralık ayında Hz. Mevlana'nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri için Konya'ya gelen bazı yerli ve yabancı misafirler yer bulmakta zorluk çekmişti. Yeni otellere ihtiyaç duyuluyor.

Tahir Akyürek: Köylerde, Konya merkez gibi olacak!

Tahir Akyürek, Yunak, Tuzlukçu ve Çeltik ilçelerine bağlı 119 beldeyi ziyaret Yatırım ve imar planlamalarıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Akyürek, Tuzlukçu'nun da aynı Konya'nın merkez ilçeleri gibi olacağını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

konya 2014 yatırımları Haberi

konya 2014 yatırımları


AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Parti İl Binası'nda bir basın toplantısı düzenledi. AK Parti Konya İl Teşkilatı 'nın kongre sürecini değerlendirerek sözlerine başlayan Milletvekili Baloğlu, kongrelerin 18 ilçede tamamlandığını, bu ilçelerde bir demokrasi şöleni yaşandığını dile getirdi. 

Konya gündemine ilişkin de değerlendimıede bulunan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, ulaşımda Konya-Karaman hızlı tren çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini Antalya ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Konya'da sağlık alanında bir çok projenin sürdürüldüğünü bir çok ilçe hastanesinin bittiğini ve inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydeden Baloğlu, "Sağlık bizim için Konya'mız için çok önemli, Şu anda Konya'da 20 ilçemizde devam eden sağlık yatırımlarımız var. Şuanda Seydişehir'de 75 yataklı hastanemiz devam ediyor. Yine Ereğli'de 250 yataklı hastane inşaatımız devam ediyor....