16 / 04 / 2024

Konya-Alanya ulaşımı

Konya-Alanya ulaşımı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerine katıldı. Şenlikte konuşan Elvan, Konya'dan Alanya-Mahmutlar'a ulaşımı 7-8 saatten 2 saate indireceklerini belirtti.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Konya-Alanya arası 2 saate düşecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerine katıldı. Şenlikte konuşan Elvan, Konya'dan Alanya-Mahmutlar'a ulaşımı 7-8 saatten 2 saate indireceklerini belirtti.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Akdağ Kayak Merkezi için ulaşım sorunu çözülüyor!

Alanya'nın yaklaşık 20 yıllık rüyası olan Akdağ Kayak Merkezi için önemli bir adım daha atıldı. Ulaşım sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanacak.

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor!

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

Antalya-Konya yolu ulaşıma açıldı!

Antalya'yı Konya'ya bağlayan karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı. Antalya ile Konya arasında bulunan Alacabel mevkisinde yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle dün ulaşıma kapanan karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Antalya-Konya karayolu ulaşıma açıldı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Akseki-Seydişehir karayolu, ulaşıma açıldı.Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Alanya'da Gazipaşa'ya kadar kesintisiz ulaşım olacak!

Alanya Ticaret Lisesi Kavşağı'ndan Alanya Gazipaşa Kavşağı'na kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yeni Çevreyolu ile ilgili güzergah belirleme çalışmaları başladı. Gazipaşaya kadar kesintisiz ulaşım olacak.

Konya-Alanya ulaşımı Haberi

Konya-Alanya ulaşımı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'nın Hadim ilçesinde düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerinde yatırım ve projeleri ilişkin açıklamalarda bulundu. Elvan, birlikteliğin sadece ilçe ve illerde olmadığını ifade ederek ''Bu birliktelik sadece Hadimimizin, Konyamızın birlikteliği değil... Bu birliktelik aynı zamanda milletimizin sılah-i rahim duygusunu da temsil ediyor. Bunu da yaşatmamız gerekiyor. Özellikle Ülkemizin değişik illerinden gelen Konyamızdan ve diğer bölgelerinden gelen kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Az önce 15 Temmuz'da ilgili sikeci birlikte izledik. Bugün milletimiz nasıl büyük bir millet olduğunu dünyaya gösterdi. Ecdadına nasıl layık bir millet olduğunu gösterdi. İstiklaline yine nasıl düşkün olduğunu gösterdi. Milletimiz Hadimi Hazretlerinin Mevlana Hazretlerinin inançla, ruhuna mayaladığı bu toprakların teröristlere, işgalcilere asla yar olmayacağını o gece gösterdi" ifadelerini kullandı.


Konuşmasında birlikteliğe vurgu yapan Elvan, "Çiftepınar...