29 / 03 / 2024

konya arsa tahsisi

konya arsa tahsisi

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 18 ay taksitle arsa fırsatı! O ilçede imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Konya Kulu'da 24 taksitle satılık 173 arsa! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Kulu'da 24 taksitle 173 arsa satıyor. Arsaların fiyatları 55 bin TL'den başlıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere büyük müjde! Konya Büyükşehir Belediyesi 18 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da 8 adet imarlı arsa satıyor. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konutu ihale 13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle 3 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak ve Mezbaha Mahallesinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

konya arsa tahsisi Haberi

konya arsa tahsisi

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsis işlemleri yapılmaya başlandı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre noter huzurunda çekilen kuralarla bölgedeki 132 sanayi parselinin tahsisi gerçekleştirildi. 

Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, sanayicilerin yoğun katılımıyla yapılan tahsis töreninde konuşan Konya Sanayi Odası ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, bölgeye ilgilerinden dolayı Konyalı sanayicilere teşekkür ederek, “Konyalı sanayicilerimiz, müteşebbislerimiz ülkesinin geleceğine güveniyor” dedi. Başkan Kütükcü, Türkiye ekonomisinin gerek kurdaki istikrarsızlık gerekse politik sebeplerden dolayı dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, Konyalı müteşebbislerin Konya OSB’den yoğun arsa talebinde bulunmalarının ülke adına gurur verici olduğunu vurgulayarak, “Konya her dönemde ülkesine pozitif katkı veren bir sanayici profiline sahip oldu. Bu dönemde de üretimden asla vazgeçmeden sanayi üretimimizi güçlendirmek için...