27 / 04 / 2024

Konya Beyşehir yatırımları

Konya Beyşehir yatırımları

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Konya Beyşehir'in çehresi değişiyor!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarihinin en fazla hizmetini bu dönemde alan Beyşehir'in altın dönemini yaşadığını söyledi.

Beyşehir’e çok amaçlı spor sahası!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sözünü verdikleri spor sahası açılışı için Damlapınar’da olduklarını vurgulayarak, “Biz Beyşehir’in 67 mahallesinde de farklı farklı projeler üretiyor, farklı farklı hizmetler yapıyoruz” dedi.

Konya Beyşehir inşaat sektöründe çok büyük aşama kaydetti!

Konya Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Üzümlü projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Konya Beyşehir yatırımları Haberi

Konya Beyşehir yatırımları

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2017'nin de önceki senelerde olduğu gibi yeni projelerin devreye girdiği dolu dolu bir yıl olacağını söyledi.


Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak hep ilklerin öncüsü bir belediye olmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Göreve geldikten sonra Beyşehir'de ilk olan çok sayıda proje üretip hayata geçirdiklerini anlatan Özaltun, 2017 yılının da Beyşehir'de yeni projelerin hayata geçirildiği bir yıl olacağını ifade etti. Yeni yılda Beyşehir'e bünyesinde yer altı katlı otoparkı, kapalı pazaryeri ve iş merkezlerinin olacağı bir kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladıklarını anlatan Özaltun, bu projenin devreye girmesiyle birlikte kentte hem otopark sorununu bir nebze de olsa hafifletmek isterken, pazarcı esnafını daha modern bir kapalı mekana kavuşturmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.


Bunlardan bazılarıyla ilgili bilgiler...