16 / 04 / 2024

Konya Emlakçılar Odası Başkanı İsmet çakıır

Konya Emlakçılar Odası Başkanı İsmet çakıır

Seçim kararının alınmasının ardından giderek yavaşlayan konut alım satımlarının, son günlerde yok denecek kadar azaldığı belirtildi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Emlakçıların bu yaptığına asla inanamayacaksınız! Aldıkları kararla çok şaşırttılar!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgedeki ailelerin göç ettiği illerden Konya’da gayriresmi emlakçılar ve ev sahipleri, evleri yüzde 30 ila 40 arasında değişen artışla kiraya vermeye başladı. Konuyla ilgili emlakçılar, ''Fiyat arttıran hiçbir ev sahibinin evini kiralama yapmıyoru

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Konya'da emlak sektöründe neler oldu?

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Nisan ayına ilişkin konut satışlarını değerlendirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Emlakçılardan destek talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, "Devletimizin de emlakçı esnafın yanında durarak gereken ekonomik desteği vermesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Sedat Altınay: Konut kredisi faizleri düşürülmeli! 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'nın yatırım yapmak için uygun bir şehir olduğunu belirtti ve konut kredisinin yüksek olmasının yatırımcıyı cazip etmediğini söyledi. Altınay, "Konut kredilerinin de düşmesi lazım" dedi...

Konya Emlakçılar Odası Başkanı İsmet çakıır Haberi

Konya Emlakçılar Odası Başkanı İsmet çakıır

Konya Emlakçılar Odası Başkanı İsmet Çakır, konut piyasasında son günlerde ciddi bir durgunluk yaşandığını söyledi.

Seçim kararının alınmasının ardından konut alım satımlarının azaldığını
ifade eden Çakır, sektörde giderek yavaşlayan alım satımların son
günlerde yok denecek kadar azaldığını bildirdi. Bu azalmada banka kredi faizlerinin yüksekliğinin de önemli rol oynadığını vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:
''Birçok kişi, ileriyi görmeden hareket etmek istemiyor. Seçimden
sonraki gelişmeleri bekliyor. Özellikle siyasi istikrarla banka kredi
faizlerinin düşeceği beklentisi var. Bu yüzden konuta talep ciddi
oranlarda düştü. Türkiye genelinde durum hemen hemen aynı. Hatta bazı büyük kentlerde ev fiyatlarında düşüşler bile yaşanıyor. Konya'da konut fiyatlarında bir gerileme olmadı. Satıcı da alıcı da seçim sonrasındaki ekonomik gelişmelere göre hareket edecek.''
Çakır, seçimden sonra konut piyasasında canlanma yaşanacağını
düşündüklerini belirterek, ev sahibi olmak isteyenlerin, seçim sonrasına
ertelediği hayalini gerçekleştirmek...