19 / 04 / 2024

Konya Ereğli kentsel dönüşüm

Konya Ereğli kentsel dönüşüm

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli'de 3 mahalle için riskli alan kararı!

Konya Ereğli İlçesi, Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm Ereğli'nin Hacı Mustafa, Orhangazi ve Talatpaşa mahallelerinin çehresini değiştiriyor.

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Konya Ereğli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kargacı Mahallesi, 1790 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 568 bin 359 TL'ye satıyor...

Konya Ereğli'deki millet bahçesinin maliyeti 45.6 milyon TL!

CHP 36. Dönem Parti Meclis Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Konya’nın Ereğli ilçesinde yapılması planlanan Millet Bahçesi’nin KDV dahil 45 milyon 457 bin TL'ye ihale edildiğini dile getirdi.

Konya Ereğli kentsel dönüşüm Haberi

Konya Ereğli kentsel dönüşüm

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ereğli Belediyesi'nde yer alan habere göre; ilk olarak proje hakkında bilgilendirme yapan Başkan Oprukçu: “İnşallah el birliği, gönül birliği ile Ereğli'nin huzur şehri olması için samimi bir çaba, samimi bir gayretimiz devam ediyor. Hemşerilerimin birçoğuna mektuplarımız ulaştı. Bir birçoğu da geldi, Kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi sahibi oldular. Birebir bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu Safhadan sonra protokol imzalayıp anlaşmaya başlayacağız. Hatırlarsanız 2014 seçimlerinde Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı Adayı durumunda iken bu bölgeler hatta Ulu Cami'nin arkası hamamın arka tarafı, Ulu Camii'nin karşısındaki ada, Boyacı Ali Mahallesi’nin bir kısmı ciddi manada kentsel dönüşüme ihtiyacı var demiştim. Hepiniz gidip geliyorsunuz. Buğday pazarının hali hazırdaki durumu bu. Buğday Pazarı, Eski Sanayi, Hıdırlı Mahallemizin bir...