28 / 03 / 2024

Konya Ereğlide Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor

Konya Ereğlide Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

İnşaat firmaları bu yıl da kadınları unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyalar hazırladı. İşte kampanya hazırlayan firmalar ve projeleri...

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Konut alımında son sözü kadınlar söylüyor!

İntegra Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, gelişen Türkiye ile beraber iş hayatında daha fazla rol almaya başlayan kadınların, ev hayatına da yeterli özeni gösterebilmek adına daha konforlu ve fonksiyonel ev aradığını söyledi..

Kadınlar mı erkekler mi daha çok ev alıyor?

2017 yılına ait konut satış rakamları dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Peki açıklanan verilere göre en çok kadınlar mı , erkekler mi ev sahibi oldu?

TOKİ'den Konya Ereğli'ye 334 adet yeni konut!

TOKİ, Konya Ereğli'de yeni proje yapacak. 334 adet yeni konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet caminin yer alacağı projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, kadınlarında sektörde söz sahibi olmak istediğini açıkladı. Kollu, yaklaşık 70 bin kadının inşaat alanında çalıştığını ifade etti.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Kadınlar şantiyede eşitlik istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Gayrimenkulde Kadın Araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlar değerlendirildiğinde kadınlar şantiyede eşitlik istiyor sonucuna varılabiliyor.

Kadınlar ailesini ev sahibi yapıyor!

Bir ailenin ev sahibi olmasında, kadınların tercihleri ve yönlendirmeleri daha etkili oluyor. İş yaşamında aktif rol oynayan ve günümüzde evliliği güvence olarak görmeyen kadınlar, konut sahibi olmaya erkeklerden daha çok önem veriyor.

Kadınlar gayrimenkulde liderlik etmeye aday!

Gayrimenkulde Kadın Araştırması sonuçlarını açıklandı. Sektör kadınları 36 yaşında genç bir profile sahip, yüksek düzeyde eğitimli, üst düzey yönetim kademelerinde görev almaya hazırlar ve bunun için adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yönetilmeyi talep ediyorlar.

Konya Ereğlide Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor Haberi

Konya Ereğlide Kadınlar Lokali inşaatı sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılan Ereğli Kent Konağı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


13 Mayıs 2015 tarihinde AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların katılımı ile temeli atılan Ereğli Kent Konağı inşaatı hızla yükselmeye başladı ve tamamlanma aşamasına geldi.


Yaklaşık 1.5 ay önce temeli atılan Ereğli Kent Konağı’nın “Kadınlar Lokali” olarak kullanılacağını ve çok amaçlı hizmet vereceğini söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kent Konağı’nda her türlü sosyal ve kültürel etkinliğin yapılacağını belirtti.


Özgüven, “Toplumun ve ailenin temel taşı...