25 / 04 / 2024

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi ne zaman tamamlanacak

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi ne zaman tamamlanacak

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor. Alt ve orta gelirli 554 aile kura çekilişi sornasında ev sahibi olacak...

TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesinde talep toplanan 300 konuta 1.703 adet başvuru geldi. 300 aile yapılan kura çekilişi ile evlerine kavuşuyor. İşte TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları...

Konya Havzan Sosyal Tesisi yapımı devam ediyor!

Konya Merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Havzan Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havzanın mayıs ayında temeli atılmıştı.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Konya Akşehir Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak kullanılacak Akşehir Şehir Konağı’nın açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Konya Seydişehir Şehir Konağı hizmete giriyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü şehir konaklarına bir yenisini de Seydişehir’de ekledi. 2 milyon 800 bin liraya mal olacak Seydişehir Şehir Konağı, kısa süre sonra tamamlanarak Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek.

Konya Kulu Şehir Konağı'nda sona gelindi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kulu’ya kazandırdığı, Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek şehir konağında sona gelindi. 2 milyon 600 bin liraya mal olacak şehir konağı ilçeye değer katacak.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Konya Selçuklu'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Selçuklu Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Konya 78 Nolu Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Konya Selçuklu sağlık alanında yeni yatırımlara kavuşuyor. Aile Hekimleri’nin de eğitim göreceği ve bu yönüyle Türkiye’de ilk olan 78 Nolu Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Selçuklu'ya Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi yapılacak!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi’ne yapılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” için 18 Şubat 2015 Çarşamba günü ihale gerçekleştirilecek.

Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya’ nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi' nde yapımı tamamlanan Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi ve Yaşam Merkezi kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi ne zaman tamamlanacak

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi’nin temeli atıldı. 


 Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Sema Ersöz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, teşkilat mensupları, Konya, Karatay, Meram ve Selçuklu muhtar derneklerinin başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi yıl sonunda teslim!


Yıl sonunda tamamlanacak olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı...