29 / 03 / 2024

konya inşaat güven endeksi nisan

konya inşaat güven endeksi nisan

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya ekonomisinin Nisan ayı verilerini değerlendirdi. Öztürk, “Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan 2015’te bir önceki aya göre değişmedi” dedi.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

TÜİK aralık ayı güven endekslerini açıkladı! İşte puanı artan ve azalan sektörler!

TÜİK, aralık ayı perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı. İşte verilere göre artan ve azalan güven endeksleri…

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

İnşaat sektörü güven endeksi 5.2 azaldı!

TÜİK Ocak ayı için ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Bu dönemde inşaat sektörü güven endeksi  yüzde 5,2 azalarak 84,2 değerine indi.

Berat Albayrak'tan inşaat güven endeksi açıklaması!

Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" dedi.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Zourchang tarafından kuruldu. 

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

konya inşaat güven endeksi nisan Haberi

konya inşaat güven endeksi nisan

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya ekonomisinin Nisan ayı verilerini değerlendirdi. Öztürk, “Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan 2015’te bir önceki aya göre değişmedi” dedi.

Başkan Öztürk, Konya Perakende Güven Endeksi (KOPE) değerlendirmesinde Konya’da perakende güveni, geçen yılın aynı dönemine göre arttığını ifade ederek, “Nisan 2015’te TEPAV Perakende Güven Endeksi (TEPE) -5,6 değerini alırken, KOPE 1,8 puan değerini aldı. KOPE, geçen yılın aynı dönemine göre 6,9 puan artarken, TEPE 0,3 puan düştü. KOPE, bir önceki aya göre ise 1,3 puan azaldı. Konya perakendesi, nisan ayında Türkiye genelinden ve AB-28’den daha iyi bir değer aldı. KOPE değerinin geçen yıla göre yükselmesinde önümüzdeki 3 aydaki satış beklentilerindeki artış etkili oldu. Konya’da perakende sektöründe nisan ayında en iyi performansı “yiyecek, içecek ve...