27 / 04 / 2024

konya inşaat sektörü güven endeksi nisan 2015

konya inşaat sektörü güven endeksi nisan 2015

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya ekonomisinin Nisan ayı verilerini değerlendirdi. Öztürk, “Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan 2015’te bir önceki aya göre değişmedi” dedi.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi!

Konya Karatay bölgesindeki inşaat firmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeni konut yapımına başladı. Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'da inşaat sektörünü geliştirdi!

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Halil Aytemir: 2016'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi İnşaat Komisyonu Başkanı Halil Aytemir, 2016 yılı inşaat sektörünü değerlendirdi. Aytemir, 2016 yılında inşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini söyledi.

Konya'da inşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta 9 puan geriledi!

Konya'da perakende sektöründe Ocak ayında en iyi performansı akaryakıt istasyonu, eczane, parfümeri, nalbur, züccaciye, kırtasiye sektörleri sergiledi, inşaat sektörü güven endeksi, geçen yılın aynı dönemine göre düştü.

İnşaat sektörünün aksaması tüm sektörleri etkiler!

Konya Yenigün Gazetesi köşe yazarı Emre Eroğlu Vadi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhalim Öncü ile röportaj gerçekleştirdi. Öncü, inşaat sektörüne ilişkin deneyimlerini paylaşarak, “inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir” dedi.

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü çok sayıda meslek kolunu barındırıyor!

Yeni Haberden Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Kocabaş bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve Konya'daki inşaat sektörünü anlattı. İşte o yazı...

Konya Beyşehir'de inşaat sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı!

İnşaat sektörü masaya yatırıldı Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinlendi.

konya inşaat sektörü güven endeksi nisan 2015 Haberi

konya inşaat sektörü güven endeksi nisan 2015

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya ekonomisinin Nisan ayı verilerini değerlendirdi. Öztürk, “Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan 2015’te bir önceki aya göre değişmedi” dedi.

Başkan Öztürk, Konya Perakende Güven Endeksi (KOPE) değerlendirmesinde Konya’da perakende güveni, geçen yılın aynı dönemine göre arttığını ifade ederek, “Nisan 2015’te TEPAV Perakende Güven Endeksi (TEPE) -5,6 değerini alırken, KOPE 1,8 puan değerini aldı. KOPE, geçen yılın aynı dönemine göre 6,9 puan artarken, TEPE 0,3 puan düştü. KOPE, bir önceki aya göre ise 1,3 puan azaldı. Konya perakendesi, nisan ayında Türkiye genelinden ve AB-28’den daha iyi bir değer aldı. KOPE değerinin geçen yıla göre yükselmesinde önümüzdeki 3 aydaki satış beklentilerindeki artış etkili oldu. Konya’da perakende sektöründe nisan ayında en iyi performansı “yiyecek, içecek ve...