27 / 04 / 2024

konya Kovanağzı kapalı pazar yeri ne zaman açılacak

konya Kovanağzı kapalı pazar yeri ne zaman açılacak

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yeri, 8 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Otomatik kapanma teknolojisiyle bu ütüye gözü kapalı güveneceksiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm çok çabuk bozuluyor diyen ev hanımları için Tefal, üstün buhar gücü ile özel bir kireç yönetim sistemini bir araya getirerek ütünüzün ömrünü uzatıyor. En zorlu kırışıklıkların bile üstesinden gelen motor gücüne sahip Tefal ütü ev hanımları tarafından terih ediliyor.

Tefal Turbo Pro Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetleriniz kusursuz bir görünüme sahip olsun istiyorsanız bu ütüye gözü kapalı güvenin.

Ona gözünüz kapalı elbiselerinizi teslim edebileceksiniz! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Elbiselerinizde mükemmel sonuçlar görmek istiyorsanız bu indirimli ürünler tam size göre.

Vestel'de sizi uyaran zaman ayarlı alev teknolojisi İle tanışın! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre Ocaklar ile gözünüz arkada kalmasın. Ona gözünüz kapalı güveneceksiniz!

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Hangi özellikler gayrimenkullerin fiyatını etkilemez?

Her gayrimenkul gözü kapalı alınmaz. Gayrimenkulün değerini belirleyen belirli unsurlar vardır. Peki neler bir gayrimenkulün fiyatına etki etmez?

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Murat Kurum'dan Konya'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde de Konya'mızın ihyası ve inşası için vizyon projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Millet bahçeleri ve bisiklet yolları ile daha yeşil, daha sağlıklı bir Konya'yı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kura sonucu 30.04.2020!

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kura sonucu 30.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kura sonucu 30.04.2020 ve Beyşehir Üzümlü kura sonuçları...

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Üzümlü projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

konya Kovanağzı kapalı pazar yeri ne zaman açılacak Haberi

konya Kovanağzı kapalı pazar yeri ne zaman açılacak

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yeri, 8 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde Nisan ayında temelini attıkları kapalı pazar yeri inşaatını 6 ay içinde tamamlayarak hizmete hazır hale getirdiklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Kapalı pazar yerinin projesinde Selçuklu mimarisini esas aldık. 8 bin 700 metrekarelik bir alanda yer alan, 4 bin 700 metrekare kapalı alana sahip kapalı pazar alanı, hemşehrilerimizin kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak. 8 Eylül 2015 Salı günü Saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Hayırlı ve uğurlu olsun”...