20 / 04 / 2024

konya meram konut yatırımları

konya meram konut yatırımları

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 179 adet konut bulunuyor. 

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

TOKİ'nin Konya Meram'da başlattığı konut projesi meclis gündeminde!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene bölgesinde başlatılan konut projesinin tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Meram Beybes 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram Beybes 2020 projesinin kura çekimleri yapıldı.

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Meram TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Konya Meram'a millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes başvuru tarihleri ne zaman 2020? İşte yanıtları...

TOKİ Konya Meram projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram'da hayata geçireceği 609 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Konya Meram'a 609 konut!

2023'e kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretmeyi planlayan TOKİ, Konya Meram projesi düğmeye bastı.

Konya Meram’daki 198 konuta 3 bin 14 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram Gödene'de hayata geçirdiği 2 projenin kura çekilişi yapıldı.

konya meram konut yatırımları Haberi

konya meram konut yatırımları

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri projesinin başladığını söyleyen veren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başlatılan konut projesinin, konut açığını kapatmasının ile beraber ekonomiye katkı sağladığını söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Meram'da Aymanas Evleri ile başlayan konutların Aksinne, Ulumak ve Turgutreis Evleri ile devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş son olarak bin 42 dairelik Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifi projesini başlattığını belirtti. Fahrünnisa Evleri ile birlikte son üç yılda toplamda 4 bin 573 konut üretimine başladıklarını ve bunun 537’sini bugüne kadar teslim ettiklerini anımsatan Başkan Kavuş; “Aymanas Evleri; 448 konut, 34 adet ticari alan ve 8 bin 615 metrekare yeşil alan. Aksinne Evleri; 846 konut, 41 ticari alan ve 15 bin 16 metrekare yeşil alan....