25 / 04 / 2024

konya osb

konya osb

KSO Meclis Üyeleri, Konya OSB’nin 5. kısım genişleme alanındaki çalışmaları inceledi ve Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması için belirlenen arsayı gezdi. 

Konya'da uluslararası yatırım 700 milyon Euro'ya ulaşacak!

Konya'nın son yıllarda yapılan yatırımlarla Türkiye'nin en önemli sanayi üretim merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Şehrimiz birçok farklı sektörlerde 189 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor" diye konuştu.

Konya'ya yeni Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

2015 ve sonrasını yeni ekonomik dönüşüm için fırsat olarak değerlendiren Konya Sanayi Odası Başkanı Kütükcü, istikrarın kalıcı kılınması gerektiğini vurguluyor. Kütükcü, "Ülke geriye gidiyor" diyen TÜSİAD'a da "Stres üretmeyin" diyor...

Konya OSB ilk inovasyon merkezi kuran bölge oldu!

Türkiye'nin en gelişmiş OSB'leri arasında öncü olmayı hedeflediklerini söyleyen Konya OSB Başkanı Kütükçü, bölgeye yatırım yapmayı düşünen sermaye sahiplerine de avantaj sağlayacak bir merkez kurduklarını belirtti...

Konya 4. OSB Selçuklu‘da kuruluyor!

Konya 4. Organize Sanayi Bölgesi, TÜMOSAN Traktör Fabrikası ve 2. OSB arasındaki bölgede kurulacak!

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Konya OSB'de 143 parselin tahsisi tamamlandı!

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin 5. Kısım Genişleme Alanı'nda 143 parselin tahsisi tamamlandı. Bölgede 2020 sonuna kadar 300 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak.

Konya 3. OSB'de 123 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 10. İcra Dairesi, Selçuklu Kayacık mahallesinde bulunan arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam fiyatı 123 milyon 23 bin 396 TL olarak belirlendi. 

Konya OSB'de 5 yılda 109 fabrika açıldı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Tahsise açtığımız organize sanayi bölgesindeki 4'üncü ve 5'inci kısım genişleme alanında, son 5 yılda 109 yeni fabrika üretime geçti'' diye konuştu.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Konya OSB'de fabrika sayısı 700’e çıkacak!

KSO Meclis Üyeleri, Konya OSB’nin 5. kısım genişleme alanındaki çalışmaları inceledi ve Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması için belirlenen arsayı gezdi. 

OSB'lerdeki araziler üretime kazandırılmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Osman Arolat bugünkü yazısında Konya Sanayi Odası ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü'nün OSB'lerle ilgili açıklamalarına yer verdi.

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Konya Ereğli OSB'de fabrika sayısı artacak!

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Konya Beyşehir OSB'de hedef 20 fabrika!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2001 yılında kurulan organize sanayi bölgesinde değişik sektörlerde üretime başlayan fabrika sayısı 8'e yükseldi.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konya OSB'de 2 ayda 7 fabrika inşa edildi!

Konya'da sanayi yatırımları darbe girişimine rağmen hız kesmedi. Organize Sanayi Bölgesi'nde15 Temmuz dan bu yana 14 fabrika tamamlanarak devreye alındı. Bunlardan 7'si sıfırdan yatırım.

Konya OSB'de 700 milyon euroluk yatırım hedefi!

Konya Organize Sanayi Bölgesi orta vadede 700 milyon euro tutarında uluslararası yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

konya osb Haberi

konya osb

Konya Sanayi Odası'nın (KSO) meclis üyeleri tarafından yatırımları inceleme gezisi düzenlendi. Gezi, KSO Başkanı Memiş Kütükcü ve Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in başkanlığında gerçekleşti. 

Meclis üyeleri, arsa tahsis sürecinin başladığı ve Aselsan yatırımının yapılacağı Konya OSB’nin 5. kısım genişleme bölgesindeki alt yapı çalışmalarını inceledi. Üyeler daha sonra Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması için belirlenen, KOS’un hemen yanı başındaki arsayı gördü.

Konya Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, gezi süresince meclis üyelerine yatırımlar hakkında bilgi veren Konya Sanayi Odası ve OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) Başkanı Memiş Kütükcü, “Konya Organize Sanayi Bölgemiz, bugün sanayicilere verdiği hizmet kalitesiyle örnek bir OSB haline geldi. Ayrıca yatırımlarımız ve yatırımcılarımız her geçen gün büyüyor. Şu anda bölgemizde 40 farklı sektörde 599 fabrika üretim yapıyor ve...