09 / 12 / 2025
fuzul

Konya Selçuk projeleri

Konya Selçuk projeleri

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

Konya Selçuk'a yeni İİBF binası inşa ediliyor!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Adliye-Selçuk Üniversitesi tramvay seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı ve deneme seferleri tamamlanan Alaaddin - Adliye Tramvay Hattı ile hemzemin kavşaklarda iyileştirme çalışması tamamlanan Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başladı.

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk'taki projeleri anlattı!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı hayata geçecek yeni projelerin müjdesini verdi.

Selçuk arıtma tesisinin yeri belirledi!

Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak sahilinde, özellikle oteller bölgesinin en önemli sorunları içinde yer alan arıtma tesisi yapımı için yer seçim çalışması tamamlandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti.. Cenazesi bugün Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek.

Selçuk Pamıcak Sahili'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Selçuk Belediyesi'nin beş yıllık kalkınma planı içerisinde yer alan Pamucak Sahili'ne yatırım programı ile ilgili önemli bir adım atılıyor, yaz gelmeden çalışmalar başlıyor.

Konya Selçuk projeleri Haberi

Konya Selçuk projeleri

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'nde yapımına 2015 yılının ekim ayında başlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. 


SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, yeni fakülte binasının tamamlanmasıyla derslik açığı ve fiziki mekan sorununun çözüme kavuşturulacağını belirtti.


Şahin, mevcut fakülte binasının ihtiyaca cevap veremediğine işaret ederek, "Öğrencilerimizin ve akademik personelimizin istekleri doğrultusunda başlanan projenin tamamlanmasıyla, derslik açığı ve fiziki mekan sorunu çözüme kavuşturulmuş olacak. Proje tamamlandığında modern mimarisi ile yeni bir fakülte binasını daha üniversitemize kazandırmış olacağız" diye konuştu.


Üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı denetiminde devam eden çalışmaların, 2017 sonunda tamamlanması öngörülüyor.


Toplam 6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip projede, 17 adet 100 kişilik derslik, 12 adet 63 kişilik derslik, 4 adet 36 kişilik derslik, 1 adet...