25 / 04 / 2024

Konya Seydeişehirde saat kulesi yapılacak

Konya Seydeişehirde saat kulesi yapılacak

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kavşağında Osmanlı motiflerini yansıtan saat kulesinin yapımına başladı.

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

TOKİ Konya Ardıçlı 4. Etap ihalesi 10 Temmuz'da!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Meram 657 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi, 657 Adet Konut ,13 Adet Dükkan ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Ovası İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Konya Ovası 1-2-3 Sulamaları İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Meram Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Ovası İkmal İnşaatı İşi ihalesi 20 Mayıs'ta!

Konya Ovası 1-2-3 Sulamaları İkmal İnşaatı İşi ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Konya Seydeişehirde saat kulesi yapılacak Haberi

Konya Seydeişehirde saat kulesi yapılacak

Seydişehir Belediyesi önünde ve diğer cadde üzerinde yapımı hızla devam eden asfalt kaldırım ve peyzaj çalışmalarında incelemelerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye önünde inşaatı devam eden saat kulesinin yapımı tamamlanmasının ardından şehre hoş bir görüntü katacağını ifade etti. Saat kulesinin yapımında incelemelerde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in köklü bir tarihi yapıya sahip olduğunu hatırlatarak, yapılacak olan saat kulesinin de Osmanlı tarihinin eserlerini yansıtacağını ve estetik bir yapı ile şehre tarihi bir görüntü katacağını kaydetti.

Saat kulesinin yapımının Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenildiği ve kısa bir süre sonra hizmete gireceğini ifade eden Başkan Tutal, 10 metre yüksekliğinde tarihi dokularıyla yapılacak kule saatinin yanı sıra, asfalt, kaldırım ve peyzaj çalışmaların da aralıksız devam ettiğini sözlerine...