26 / 04 / 2024

konya yatırımları

konya yatırımları

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Murat Kurum'dan Konya'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde de Konya'mızın ihyası ve inşası için vizyon projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Millet bahçeleri ve bisiklet yolları ile daha yeşil, daha sağlıklı bir Konya'yı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Murat Kurum: Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz!

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Medya Buluşması" programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız" dedi.

Konya'da 1.4 milyar liralık 99 eser hizmete açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Konya'da Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Şeb-i Arus Töreni'ne katılacak, yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışı yapılacak.

Murat Kurum: Konya’ya 11,5 milyarlık yatırım yaptık!

Konya Beyşehir'de inşaatı tamamlanan yatırımlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla hizmete açıldı.

Konya'daki 8 tesisin temeli atıldı! 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya’da 134 milyon liralık 8 tesisin temelini atarken 3 tesisisin de açılışını yaptı.

Konya'ya 4 anaokulu inşa edilecek!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ilçeye 4 anaokulu daha kazandırarak okul öncesi eğitimde standardı yükseltecek.

Konya'ya 206 milyon liralık yatırım geliyor!

AK Parti Konya Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya Kayacık Lojistik Merkezi ve Buğdaypazarı YHT Garı temelinin 19 Ağustos'ta atılacağını söyledi.

Konya'da yıl sonuna kadar 10 tünel bitecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Yatırımlarımızı sonuna kadar yapacağız, hızımızı hiç kesmeyeceğiz. Asla ihmale pabuç bırakmayacağız ve 'Neme lazım' demeyeceğiz, çalışacağız." dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'nın yolları yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bölgedeki tüm il ve ilçedeki yatırımların devam ettiğini söyledi. Akyürek, yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlanacağını bildirdi.

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya Numune Hastanesi yılbaşına kadar açılacak!

AK Parti Konya milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, son zamanlarda yaşanan elektrik kesintilerinden, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay hakkında çıkan haberlere kadar birçok önemli başlığı Memleket'e değerlendirdi.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Konya'ya 12 yılda 21.6 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Konya yatırımlarına da değinen Türkmenoğlu, "İktidarımız döneminde 12 yılda Konya'mıza 21.6 milyar liralık yatırım yapıldı.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Vali Erol Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun TV ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya 'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu.

Konya yatırımları anlatıldı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu

Seydişehir'de yol ve okul yatırımları devam ediyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi. 8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışması kaymakam ve milletvekili tarafından yerinde incelendi...

Konya'da fuar sektöründe yatırımlar devam ediyor!

Fuar sektörünün hızla büyümesi ile Konya'da yatırımlar devam ediliyor. Konya fuar alanının büyütülme çalışmalarının sonuna doğru gelindi...

konya yatırımları Haberi

konya yatırımları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Uğur İbrahim Altay, Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, sosyal projeler, tarımsal destekler, altyapı çalışmaları ve şehrin geleceğinde önemli yeri olan önemli projeler hakkında gelinen son durumla ilgili konuştu.

Kent genelinde birçok projenin hayata geçirilmekte olduğunu dile getiren Altay, bugüne kadar 10 binin üzerinde bina, merkez ve toplu kullanılan alanların dezenfeksiyonunu tamamladıklarını belirtti.

Altay, toplu ulaşımda kullanılan otobüsler, tramvaylar ve ilçelerde kullanılan araçları günlük dezenfekte etmeye devam ettiklerini dile getirerek, "Camilerimizin açılmasıyla yüzbinlerce tek kullanımlık seccade, tüm camilerimize el dezenfektanları, hocalarımız için gerekli dezenfeksiyon malzemeleri teslim edildi. İlçelerimizle koordineli şekilde özellikle vatandaşımızın toplu olarak kullandığı alanlarda yoğun şekilde dezenfeksiyon işlemlerine kesintisiz devam ediyoruz."...