24 / 04 / 2024

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi projesi

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi projesi

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi projesi Haberi

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi projesi

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını kaydetti.


Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Pınarbaşı Mahallesi'nde 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek kongre ve fuar merkezinde, 3 bin metrekare kongre salonu yer alıyor. Biri 600 kişilik, 4 ayrı çok amaçlı salonun da yer aldığı merkezde; çalışma ofisleri, kafeterya ve mescit ile 110'u kapalı olmak üzere toplam 210 araç kapasiteli otoparkta bulunuyor. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kongre ve fuar merkezinin temel kazı çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, projenin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacağını...