25 / 04 / 2024

konyaaltı imar durumları

konyaaltı imar durumları

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Antalya'da arazilerine imar izni verilmeyen arsa sahiplerinden protesto!

Antalya Konyaaltı'nda denize yakın 200 bin dönüm tapulu arsalarına imar izni alamayan bir grup arazi sahibi, sorumlu tuttukları Konyaaltı Belediyesini protesto etti

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Gemlik'te imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Gemlik'te gündemden düşmeyen dönüşüm ve îmar durumları ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Zafer Işık, ''Gemlik'te sonuca ulaşmak üzere olduğumuz kuzey imar planları konusunda bütçe görüşmelerinin ardından önemli adımlar atacak, meseleyi çözeceğiz'' diye konuştu.

Feslikan Yaylası'nda imar sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın yıllardır süren imar sorununda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Manisa'da tek tıkla imar sorgulaması!

MANİSA'da imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar imar durumları hakkında bililendirmeyi belediyeye gitmeden öğrenebiliyorlar.

Konyaaltı Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Konyaaltı Belediyesi'nin yılın son meclis toplantısı, Feslikan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 10 gündem maddesiyle toplanan meclise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlık etti.

İzmir'in imar durumları internetten sorgulanabilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, taşınmazlara ait imar durum belgelerini, bilgi amaçlı olarak internette sunmaya başladı. Vatandaşlar, evlerinin kentsel dönüşüm alanlarında kalıp kalmadığını artık kolaylıkla öğrenebiliyor.

Boğaçayı imar planı itirazları Meclis'te!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısında Konyaaltı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan, Boğaçayı Projesi "Özel Proje Alanı" kapsamında muhasara bölgesine yönelik hazırlanan imar planı revizyonu kabul edilmişti.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Çanakkale'de 5 milyon 300 bin TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Çan Belediyesi'ne ait olan imar durumlarına göre üçü arsa ve biri LPG ve dinlenme tesisi olarak kullanılan 4 gayrimenkul 5 milyon 300 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Tarsus Devlet Üniversitesi ve organize sanayi için toplantı yapıldı!

MERSİN Tarsus'ta Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Gayrimenkul sektöründe dikkat edilmesi gerekenler!

Yeni konut talebi Türkiye'de yükselişini tüm hızıyla sürdürüyor. Gayrimenkul sektöründe dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar tapu ile arsalardaki imar durumları olarak sıralanıyor.

konyaaltı imar durumları Haberi

konyaaltı imar durumları

Antalya Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiasına, bölge halkı tepki gösterdi. Milliyet'te yer alan habere göre; alanda çalışma yapan bir kepçenin kökünden söktüğü ağaçları alandan uzaklaştırması dikkatlerden kaçmadı. Konyaaltı Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise “Ticari kullanım söz konusu değildir" denildi.

Konyaaltı Sahili'nin hemen karşısında yer alan lüks yapı Sunis Blue Residence önündeki 3 bin 500 metrekarelik alanın lüks konutun altındaki ticari işletmelerin kullanımına sunulmak üzere hazırlandığı iddia edildi. Alana 'Konyaaltı Belediyesi park ve inşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası yerleştirerek çalışma yapan belediye, alandaki birkaç ağacın yerini de değiştirdi. Kepçe yardımıyla bazı ağaçların sökülerek taşındığını gören ve fotoğraflarını çeken vatandaşlar, alanda park çalışması yapılıyorsa ağaçların neden yerinin değiştirildiğini sorguladı....