20 / 04 / 2024

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi

ANSİAD’ın konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada “İki ihalesine de katılım olmayan Konyaaltı Sahil Projesi’ni yapım ihalesine çıkarak biz gerçekleştireceğiz” dedi

Konyaaltı Sahil Projesi'nin ihalesi katılım olmadığı için ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesince açılan ihale, katılımcı olmadığı için komisyon tarafından ertelendi.İhale, Antalya Büyükşehir Belediyesinin resmi web sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak dünya çapındaki projeyi 17 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. Antalya’nın geleceğine yön verecek dev proje belediye web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi Haberi

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ANSİAD) 4’üncü Olağan Toplantısı’na konuk oldu. Antalya ve Türkiye gündeminin konuşulduğu toplantıda Türel, ANSİAD üyelerinin sorularını da cevapladı. Antalya’da yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Türel, referandum konusuna da değindi. Antalya’yı bir marka şehir yapma konusunda önemli gayretlerinin olduğunu ifade eden Başkan Menderes Türel, “Bir şehrin marka değerinin en güzel barometresi gayrimenkullerin metrekare fiyatlarıdır. Bu Antalya'da ben göreve başladığım zamanlarda 1000 dolar civarındaydı. Geçtiğimiz günlerde Antalya'da bazı konutların metrekaresini neredeyse 4 bin Euro’ya satıldığını öğrendim. Yani 1000 dolarlardan metrekarede 4000 Euro’lara gelen bir Antalya. Tabi bunu daha da üste çıkarmamız lazım. 2004 senesinde demiştik ki New York, Barcelona, Paris, Londra, Miami, Dubai, Hawai bunlar başarmışsa biz neden başarmayalım? Biz onları...