28 / 03 / 2024

konyada 41 proje

konyada 41 proje

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar.

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Kepez'de 2023'e kadar 123 proje hayata geçecek!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009’da 41, 2014’te 70 proje ile yola çıktıklarını anlatarak, ''123 proje ile hedef 2023’ diyoruz. 123 projemizin tamamı insan odaklı belediyecilik anlayışımızın bir yansıması olacak'' diye konuştu.

Moskova'da 14 rezidanslık proje yükseliyor!

MR Group geliştiriciliğinde, ADM mimarlığı tarafından Moskova'da inşa edilen 14 rezidanslık projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. Proje, 41 bin 671 metrekare alan üzerinde konumlandı.

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2 blok haline yükselen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2017 Gül Proje Express fiyat!

19 ve 29 katlı iki blok şeklinde yükselen Gül Proje Express projesi 658 daire ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde üst katlardaki daireler deniz manzarasının hakim. İşte 2017 Gül Proje Express fiyat...

Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Toplam 658 rezidans ve 41 cadde dükkandan meydana gelen Gül Proje Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki Gül Proje Ekspres daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje Express lansman öncesi fiyatları!

Gül Proje Express lansman öncesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı bulunuyor.

Çanakkale Çan'da 41 proje tamamlandı!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan'ı a'dan z'ye Vitamin'e anlattı. Genç Başkan vaat edilen 41 projenin 41 'ini de yaptık, haklı gurur içerisindeyiz dedi.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Çankırı Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'lik dev proje ihalesi!

Çankırı Belediyesi, kat karşılığı park, rekreasyon alanı, Eğitim, Sosyal ve Kültür merkezleri ile lojman, ofis, yaya üst geçidi ve konut inşaatları yaptırılmak ayrıca mevcut gar binası ve diğer tescilli binaların bakım onarımları işini 41 milyon 560 bin 5

konyada 41 proje Haberi

konyada 41 proje

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

- Konya Türkiye'nin birliğinin, beraberliğinin adresidir.

- 1 Kasım seçimlerinden sonra bu ülkenin her yerinde huzuru barışı tesis etmek için bu politikaları uygulayacağız.Türkiye birdir dirdir ve her zaman başı dik olacaktır.

- Cumhurbaşkanımız fahri Konyalıdır. Ben de her zaman fahri Rizeli olduğumu söylüyorum.

- Bugüne kadar 3,5 milyar adet fidan diktik.

- Ağaç kaybına izin vermeyeceğiz, yanlış uygulama olursa gereğini yaparız.

- Türkiye'nin kalkınması temel hedeflerimizden. Yeni yollar, barajlar inşa edeceğiz.

Cerattepe'de durdurma kararı

- Cerattepe'den çıkarılacak maden taşınarak işlenecek. Çıkarılan maden kara yolu ile değil teleferikle taşınacak

- Cerattepe'de mahkeme sonuçlanana kadar çalışmalar durdurulacak




Yeni Şafak




Bu haber AA'da şöyle yer aldı:


Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kim ne derse desin, hangi zalim...