29 / 03 / 2024

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konya'nın denizi" olarak nitelendirdikleri Beyşehir Gölü'nün ilçe merkezindeki kıyılarında yeni bir kumsal alan oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Konya Beyşehir'e yeni kumsal sahil!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Konya’nın denizi” olarak nitelendirdikleri Beyşehir Gölü’nün ilçe merkezindeki kıyılarında yeni bir kumsal alan oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Beyşehir 317 konut ihalesi bugün!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi 29 Aralık'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun Haberi

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun

Beyşehir Belediyesi Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, önümüzdeki süreçte hayata geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 

Göl kıyısındaki Vuslat Parkı içerisinde Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan mevcut yüzme havuzu ile Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı'nın konuşlu olduğu burun arasında yaklaşık 500 metrelik bir kısımda koruma amaçlı imar planında deniz kumu da dökülüp sahil oluşturulabilecek bir alanın bulunduğunu anlatan Özaltun, "O alanı komple deniz kumuyla kumlama yapabiliyoruz. Ayrıca, jandarma burnunun orada imar planına göre yasal yönden 2 ayrı ahşap iskele de yapma imkanımız var. İlerleyen süreçte bu kıyı şeridimizde kumsalı olan bir sahil alanı oluşturabilmek için çalışma başlatacağız" dedi. 



Yeni Söz...