20 / 04 / 2024

kooperatif satışı

kooperatif satışı

Dünya kooperatifler yılı 2012'de, bu kurumların daha etkin olması için bir dizi çalışma yapan Gümrük ve Sanayi Bakanlığı, kooperatiflerin eğitim sektörüne girmesine ön ayak oldu

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde kaçırılmayacak fırsat! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyasının detayları belli oldu. Peki Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde hangi temel tüketim ürünleri indirimli satılıyor?

Tarım Kredi Kooperatif Marketi'nden 5 litre ayçiçek yağına zam! 5 Temmuz 2022 fiyat listesi

Küresel ayçiçek yağı piyasasında yüzde 30 düşen fiyatlara rağmen Türkiye'de satılan ayçiçek yağlarına indrim beklenirken Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nden zam haberi geldi. Market yeni fiyatını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ucuz et markete gelir gelmez tükeniyor! İşte 12 Nisan 2022 Et ve Süt Kurumu, Tarım Kredi Kooperatif fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Kooperatif Markette satışa sunulan uygun fiyatlı etler kısa sürede tükeniyor. Peki bu marketlerde et kaç TL? İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi açıkladı: Ucuz et satışı resmen başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaptğı açıklamada, ramazan ayında gıda konusunun öne çıktığını belirterek, et ve Süt Kurumunun 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı bugün itibarıyla başladığını söyledi.

Sitedeki bekçi evi ve idare binası satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yıllar önce kooperatif fesih olmuş, site yönetimi oluşturulmamış. Kullanılmayan bekçi evi ve idare binası 18 hissedardan birine satılabilir mi? Bunun hukuki yönü nedir?' sorusunu yanıtladı.

Kooperatif ortağı kendi gayrimenkulünü satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İş yerlerini tapudan sattığı halde ortaklık devrini yapmayan kooperatif üyelerine nasıl bir işlem yapılabilir?İş yerini tapudan satın aldığı halde ortaklık devrini almayanlara nasıl bir çözüm bulunabilir?' sorusunu yanıtladı.

Kıbrıs Esentepe Olive Grove Evleri satılıyor mu?

Kıbrıs Esentepe "Olive Grove" sitesinde yaşayan İngiliz ve İrlandalı vatandaşlar, evlerinin Kooperatif Merkez Bankası tarafından satışa çıkacağını iddia etti. Vatandaşlar, Cıımhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün'den yardım istedi.

Ankara Golfkent'in arsasını parlamenter kooperatif satın aldı!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in planları hazırlanmış 103.000 m2’lik arsası parlamenter kooperatifi tarafından satın alındı. Projenin 18 ayda tamamlanması, vekillerin burada oturması planlanıyor.

Müteahhitler neden kooperatif üzerinden konut satıyor?

Kahramanmaraş'ta Bugün gazetesinin yazarlarından Nesih Tanrıverdi bugünkü yazısında müteahhitlerin kooperatif üzerinden konut satmasını ele aldı. İşte Nesih Tanrıverdi'nin o yazısı...

Kooperatif konut satışlarında dikkat edilmesi gerekenler!

Kooperatif üyeleri farklı gerekçelerle kooperatif hisselerini ya da evlerini satabiliyorlar. Böyle bir durumda da sürprizle karşılaşabiliyorlar. Söz konusu sürprizler vergiyle ilgili olanlar...

Rum Kooperatif Merkez Bankası 33 milyon Euro'luk gayrimenkullerini satıyor!

Rum Kooperatif Merkez Bankası’nın, tarihinde ilk kez, 33 milyon Euro değerindeki taşınmazını satışa çıkardığı bildirildi.

Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi!

Büyük Anayurt Kooperatif projesi Arma Yapı tarafından Kayseri' de hayata geçiriliyor. Projede toplam 990 adet konut yer alıyor. Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi adres bilgileri haberimizde yera alıyor.

kooperatif satışı Haberi

kooperatif satışı

Bu konuda kooperatiflerin kendilerine başvuruda bulunduğunu kaydeden Bakan Hayati Yazıcı, "Temmuz ayı içerisinde 1 eğitim kooperatifinin kuruluşuna izin verdik. Bunun yanı sıra birkaç eğitim kooperatifinin de kuruluş çalışmaları devam ediyor." dedi. Eğitim kooperatiflerinin faaliyette bulunabileceği alanlardan bazıları şöyle: Okulöncesi eğitim, ilk ve ortaöğretim ve özel eğitim okulları ile motorlu taşıt sürücü kursları, öğrenci etüt eğitim merkezleri, ortaöğrenim veya yükseköğretim özel öğrenci yurtları ve misafirhaneleri açmak, işletmek; bilim, kültür, spor ve sanat dallarında yaz okulları ve benzeri kamplar açmak, seminer, kongre, sempozyum düzenlemek ve desteklemek; eğitim ve öğretim bursları vermek.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, eğitim kooperatifleriyle ilgili yaptığı açıklamada, dünya uygulamalarına bakıldığında, ortalama eğitim süresinin 11-12 yıl veya daha üzerindeyken Türkiye'de yetişkin nüfusun ortalama eğitim süresinin 6 yıl civarında...