23 / 04 / 2024

köprü projeleri 2021

köprü projeleri 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü bu yıl sonunda açılabilir!

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmalarında incelemelerde bulundu. Turan köprünün 2021'nin sonunda açılabileceğini dile getirdi. 

Otoyol ve köprüler belirli gün ve saatlerde daha ucuz olacak!

Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeli 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer aldı. Özel yazılımların devreye alınması ile geçilecek sistemde, vatandaşlar belli gün ve saatlerde otoyolları ve köprüleri daha ucuza kullanabilecek.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Cunda Köprüsü'nde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Cunda Köprüsü inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İ

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Adana Seyhan'daki köprü projeleri ne oldu?

Temeli görkemli bir törenle atılan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yerinde artık yeller esiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün diğer projelerinin akıbeti köprüden farklı olmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Adanalıların kandırıldığını söyledi.

köprü projeleri 2021 Haberi

köprü projeleri 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman'daki Altınşehir Kavşağı'nın açılışındaki konuşmasında, Dicle ile Fırat arasındaki bereketli kuşakta yer alan, adeta tarihin yazıldığı Adıyaman'ın bir kez daha tarihi, kültürü ve misafirperver insanıyla kendilerini derinden etkilediğini açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; AK Parti hükümetlerinin her zaman, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden Nemrut'u ve tarihini barındıran coğrafyasıyla Adıyaman'ın gelişme ve modernleşme yolculuğunda yanında olduğundan bahseden Karaismailoğlu, şunları söyledi:

"Adıyaman'ın bereketli toprakları ve güzel insanı için 18 yıldır pek çok projeyi hayata geçiren Bakanlığımız da dünyaya örnek olan ulaştırma ve altyapı hamlesi kapsamında, ilimize pek çok eserler kazandırmıştır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapılan çalışmalarla gözle görülür bir yaşam kalitesi ve gelişme sağlanmış, Adıyaman'ın çehresi değişmiştir. Türkiye'nin bütünsel kalkınma hedeflerine ulaşması açısından ulaştırma ve...