18 / 04 / 2024

Körfez Barbaros ve Güney Mahalleleri

Körfez Barbaros ve Güney Mahalleleri

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Körfez GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez GYO'nun fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığına dair bilgi istendi. Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumlar Tebliğine göre şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Akkuyu NGS'nin inşaatına Körfez ilgisi!

Rusya Devlet Nükleer Enerji Kurumu (Rosatom) Başkanı Aleksey Lihaçev, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatıyla ilgili bilgi verdi. Lihaçev, Körfez ülkeleri ve Rus şirketlerinin NGS'nin inşaat süreciyle ilgilendiğini belirtti.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Körfez Barbaros ve Güney Mahalleleri Haberi

Körfez Barbaros ve Güney Mahalleleri

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde yer alan ve 638 dönümlük alanda yapılan uygulama imar planının askı süresi dün itibariyle sona erdi. Körfez Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarılan plana itiraz için son günlerde yoğunluk yaşanırken, yüzlerce hak sahibinin dilekçe verdiği öğrenildi. Anakent firması tarafından yapılan uygulama imar planının birçok vatandaşı mağdur ettiği ortaya çıkmıştı. 

Körfez Belediyesi tarafından Anakent firmasına yaptırılan uygulama imar planına yüzlerce vatandaş itiraz etti. 


KARAR ENCÜMENİN

27 Şubat'ta askıya çıkarılan uygulama imar planının 30 günlük askı süresi dün itibariyle doldu. Peki bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Edinilen bilgiye göre, askıdan indirilen uygulama imar planına yapılan itirazlar Körfez Belediyesi Encümeni'nin önüne gelecek. Encümen, itirazları inceleyip, 1 5 günlük yasal süre içerisinde olumlu ya da olumsuz bir karar verecek. 


MAHKEMESİ SÜRECİ

Vatandaşların itirazının encümen...