20 / 04 / 2024

Körfez Belediyesi köprü

Körfez Belediyesi köprü

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek.

Körfez Köprüsü'nde sıra ana kablolara geldi!

Körfez Köprüsü’nde bayramdan sonra en önemli aşamalardan birine geçiliyor. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndü her iki yöndeki yolların asfaltlanması da tamamlandı.

Kocaeli Körfez Köprüsü'nde son durum ne?

Körfez Köprüsü'nde ana kablo halatları ambalajdan çıktı İstanbul İzmir karayolu yolculuğunu 3,5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli parçası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar hızlandırıldı

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde DOKA tecrübesi!

DOKA, 2016 yılının başlarında açılması planlanan dünyanın en uzun ikinci köprüsü ve en büyük orta açıklıklı dördüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü projesine özel çözümleri ile hız ve güven sağladı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Yalova'ya yatırımcı çekiyor!

Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda…

DOKA, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne hız ve güven sağladı!

DOKA, 2016 yılının başlarında açılması planlanan dünyanın en uzun ikinci köprüsü ve en büyük orta açıklıklı dördüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü projesine özel çözümleri ile hız ve güven sağladı.

İzmit Körfez Köprüsü'nde aydınlatma çalışması yapıldı!

İSTANBUL-İZMİR arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsünde aydınlatma çalışması yapıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

İSTANBUL, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan "Cat Walk" (kedi yolu) yeniden yapıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde ana kablo döşeniyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan Cat Walk yeniden yapıldı. Yapılan çalışma sonrası ışıklarını her gece yakan İzmit Körfez Geçiş köprüsü muhteşem bir görsel şölen sunmaya başladı.

Körfez Geçiş Köprüsü 650 milyon dolarlık tasarruf sağlayacak!

İSTANBUL, Gebze-Orhangaziizmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün yılda 650 milyon dolarlık bir tasarruf sağlaması planlanıyor.

İzmit Körfez Köprüsü ışıklandırıldı!

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde iki yaka arasında 330 bin metre ince kablodan oluşacak ana taşıyıcı kablonun yapımına geçilirken, köprünün ışıklandırılmasıyla İzmit Körfezi inci gerdanlığına kavuştu.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

Gebze -Orhangazi -İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “cat walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Körfez’in inci gerdanlığı parlamaya başladı.

Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan kedi yolu yeniden yapıldı!

İzmir-İstanbul arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak dev proje çerçevesinde, İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında marttaki çalışmalar sırasında kopan kedi yolu yeniden yapıldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ışıklandırıldı!

İstanbul, Gebze-Orhangazi-İzmit otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Köprünün ışıklandırılmasıyla İzmit körfezi inci gerdanlığına kavuştu.

Körfez Belediyesi köprü Haberi

Körfez Belediyesi köprü

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapmış olduğu incelemeler ve halkın da istek ve talepleri sonucunda hazırlanan projenin yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak. Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda Yeniyalı mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre içerisinde başlanılacağı belirtildi. Yapılacak olan...