19 / 04 / 2024

Körfez Belediyesi kürek kulübü yeni tesis

Körfez Belediyesi kürek kulübü yeni tesis

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

3 ildeki 17 adet iş yeri kiraya veriliyor! Bu tarihleri kaçırmayın! 

Körfez Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi, 17 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

O ilde 5 bin metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alıp ev yapmak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 5 bin metrekarelik konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli'de 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın!

Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Güney Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kürekçioğlu tarafından kuruldu.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi kürek kulübü yeni tesis Haberi

Körfez Belediyesi kürek kulübü yeni tesis

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Sahillerin modernize edilmesinin yanında vatandaşlara sahillerde daha fazla etkinlik yapma imkanı da sağlayan Körfez Belediyesi, Hereke sahiline Kürek Kulübü binası inşa ediyor.

Körfez ilçesini spor kenti yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlerin emniyetli ve eğlenceli şekilde deniz, rüzgâr ve yelkenle tanışacakları Hereke Kürek Kulübü binasının yapımı için düğmeye bastı. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren Körfez Belediyesi, başlattığı çeşitli projelerle sağlıklı bir genç neslin oluşması adına tüm imkanlarını seferber ediyor.

Yardımlaşmak, paylaşmak, öz güveni geliştirmek, liderlik vasıflarını öne çıkarmak, yarışçı ruhu ve terbiyesi kazandırmak gibi amaçları bünyesinde barındıran su sporları; yapılacak proje ile Körfez’de daha da yaygınlaştırılarak sağlıklı nesillerin oluşmasını sağlayacak.

Gençlerin daha...