23 / 04 / 2024

körfez belediyesi sağlık yatırımları

körfez belediyesi sağlık yatırımları

Körfez Belediyesi, kentte sağlık hizmeti veren Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ek bina yapacak.

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

körfez belediyesi sağlık yatırımları Haberi

körfez belediyesi sağlık yatırımları

Körfezlilerin hastane ihtiyaçlarını karşılamak ve farklı bölgelerden gelen hastaların karşılanması amacıyla Körfez sınırları içerisinde Belediye Başkanı İsmail Baran’ın gayretleri ile Körfez Devlet Hastanesi’ne modern ve tam donanımlı yeni bir ek bina inşa edilecek. Körfez Belediyesi’nin yaptığı imar uygulamalarıyla sağlanan arazi üzerinde yükselecek olan hastane yaklaşık 5 bin metre kare alana sahip. Yaklaşık 6 Milyon TL’ye mal olacağı tahmin edilen hastanenin tek kişilik ve çift kişilik odalardan oluşacak.

Bunun yanı sıra yeni oluşturulacak acil servisin ameliyathanelere giden kısmı tüp geçit şeklinde oluşturulacak. Böylelikle doktorların hastalara müdahalesinin daha erken şekilde yapılması sağlanacak. Projenin içerisinde ayrıca ameliyathane, yoğun bakım, resusitasyon odası, hasta muayene alanları, müşahede odası, müdahale odası, bekleme alanları, triyaj alanı, kritik hasta bakım birimi, primer tedavi birimi, görüntüleme ünitesi, travma odası,...