28 / 03 / 2024

körfez belediyesi

körfez belediyesi

Körfez Belediyesi, tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan Yukarı Hereke Muhtarlık binasında çalışmalar tamamlandı.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Kocaeli Belediyesi veznelerinde emlak vergisi ödemeleri devam ediyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Kocaeli'de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Samsun mahallesindeki yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren ekipler, sokakta bulunan kaldırımları yeniliyor.

Kocaeli Körfez'de 36 mahallenin yol çalışması başladı!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Körfez Belediyesi'nden Yeniyalı Mahallesi'ne yeni köprü!

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek.

Körfez'de imar planlarında sorun mu yaşanıyor?

Körfez'de yüzlerce müstakil tapu sahibi, başkalarıyla ortak edildi. Evleri üzerinde başkalarının hissedar olduğunu öğrenen vatandaşlar ayaklandı. 650 dönüm arazi konut dışı çalışma alanı ilan edildi.

Kocaeli Körfez köylüsünün işyeri ruhsatları dağıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediyesi’nin Sevindikli ve çevre köylerdeki vatandaşların iş yerleri ruhsatları dağıtım törenine katıldı. 31 köylü esnafımına iş yeri ruhsatları dağıtıldı.

Körfez Belediyesi Hizmet binası hizmete açıldı!

Körfez Belediyesi Hizmet Binası, Körfez Belediyesi önü battı-çıktı köprülü kavşak ve Körfez Belediyesi Otoparkı'nın resmi açılışı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımı ile yapıldı...

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Körfez’de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntüye neden olan ve güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Körfez Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki ticari arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek...

körfez belediyesi Haberi

körfez belediyesi

Kısa bir süre önce yapımına start verilen Yukarı Hereke Muhtarlık binasının yapımı belediye ekiplerince tamamlandı. Tamamen halkın istek ve taleplerine göre projelendirilen muhtarlık hizmet binası yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Muhtarların daha sağlıklı ve iyi şartlarda görevlerini sürdürebilecekleri muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi, bakım ve tadilat çalışmalarını artırarak sürdürecek. Muhtarlık Binası çevre düzenlemelerin ardından tamamen açılarak Yukarı Hereke halkına hizmet edecek.


Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak olan muhtarlık binasından mahallesinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirten Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, “Körfez Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız İsmail Baran’a çok teşekkür ediyorum. Önceki hizmet yerimiz kullanışsız ve eski bir yer idi. Mahalleme daha iyi şartlarda hizmet edebilmem ve mahalle sakinlerimizin daha iyi şartlarda hizmet...