28 / 03 / 2024

körfez hafriyat sahası

körfez hafriyat sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Erdoğanköy'e hafriyat sahası projesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent A.Ş. tarafından Kestel'e bağlı Erdoğanköy'de hafriyat sahası oluşturdu.

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Körfez GYO'dan 19 milyon lira halka arz geliri!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı...

Körfez Gayrimenkul genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı.

körfez hafriyat sahası Haberi

körfez hafriyat sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Körfez ilçelerinde yeni hafriyat sahası, inşaat yıkıntı alanı ve depolama sahası açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı. Gebze Tavşanlı mahallesi Taşocakları mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim mahallesinde olmak üzere iki yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açıldı. Karamürsel, Dereköy mahallesi, Gölcük, Halıdere mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli mahallesi olmak üzere toplam üç alan için ise projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandığı öğrenildi. Gebze Pelitli mahallesi Kirazpınar Mevki, İzmit Karaabdülbaki mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik mahallesi ve İzmit Sepetçiler mahallesinde bulunan sahaların faaliyeti devam...