25 / 04 / 2024

Körfez Köprüsü nerede

Körfez Köprüsü nerede

İstanbul- İzmir arasını karayoluyla 3,5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli parçası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar hızlandırıldı.

Körfez Köprüsü'nde kedi yolu montajı sürüyor!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden çekilmesi ardından üzerinde mühendis ve işçilerin yürüyeceği ’Kedi yolu’ montajına da başlandı.

Körfez Köprüsü'nde ayak yüksekliği 252 metreye ulaştı!

Gebze Orhangazi Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü'nde ayak yüksekliği planlandığı gibi yılsonu itibarıyla 252 metreye ulaştı..

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ücreti belirlendi!

İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirmesi beklenin Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

2016'nın Mart ayında evreye alınacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, çevre illerdeki emlak fiyatlarını 2 kez artırdı, mal sahipleri ve yatırımcı bayram etti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne 5 ay kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücrette belli oldu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yükseltti!

Körfez Geçiş Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarına doping etkisi yaptı. 'Boğaz manzaralı' ilanları ile dikkat çeken evlerin fiyatlarında yüzde 150'ye varan artışlar görüldü. Bölgeye en çok Araplar ilgi gösterdi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Körfez Geçiş Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Körfez Köprüsü nerede Haberi

Körfez Köprüsü nerede

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı. Bayramdan sonra ise firma, 24 saat vardiya sistemi ile çalışarak tabliyeleri taşıyacak olan ana kabloların çekimine başlayacak.


Körfez Köprüsü’nde bayramdan sonra en önemli aşamalardan birine geçiliyor. Geçtiğimiz aylarda hem Dilovası, hem Yalova Hersek Burnu tarafındaki yaklaşım viyadüklerine tabliyeleri yerleştirilen köprü inşaatında, her iki yöndeki yolların asfaltlanması da tamamlandı.


ANA KABLOLARIN AMBALAJLARI AÇILIYOR

Köprü inşaatında, üzerinden araçların geçeceği tabliyeleri taşıyacak ana kabloların çekimine ise bayramdan sonra başlanacak. Şu anda Köprü’nün Dilburnu ayaklarının bulunduğu alanda özel ambalajları içinde muhafaza edilen, paslanmaz özel bir çelikten imal edilmiş kablolar çıkarılmaya başlandı. Yapımcı firmanın programın aksamaması için bayramdan sonra vardiya usulü 24 saat esasına göre çalışarak kabloları çekecek.


FERİBOT...