25 / 04 / 2024

Körfez ülkeleri türk firmalarına talep

Körfez ülkeleri türk firmalarına talep

Cityscape Fuarı'nda Türk firmaların projelerine Körfez ülkelerinden 267 milyon dolarlık talep geldi. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahve severler için geliştirilen teknolojisi ile Arzum, 4 fincan kapasiteli Türk kahve makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Otomatik kapanma özelliğine sahip kahve makinesi üstün önlem teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Son dakika: THY personeline 20 bin liralık ikramiye veriyor! Türk Hava Yolları primi hesaplara ne zaman yatacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY yardımcı destek personellerine 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin lira net ikramiye verileceğini söyledi.

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

Körfez ülkeleri türk firmalarına talep Haberi

Körfez ülkeleri türk firmalarına talep

Türk gayrimenkul firmaları, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcının radarında. Kurumsal ve bireysel yatırımcı satın almalar için Türk firmaların standındaydı. Körfez alıcı İstanbul’da yatırım yapmak için firmalarla milyon dolarlık görüşmeler yaparak, İstanbul’da yeniden görüşmek için rezervasyon yaptı. Türk firmalar bu yıl fuardaki alıcının ‘nitelikli’ olduğuna dikkat çekerken, fuarı gezmeye önemli yatırımcı ve yatırımcı temsilcilerinin geldiğini belirtti. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.


Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; Maslak 1453 projesinden daha önce de Körfezli yatırımcıya kule satışı yapan Ağaoğlu, bu yıl da bölgeden bir yatırımcıya 67 milyon dolara kule sattı. Ağaoğlu’nun tek kalemde yaptığı en büyük satış olan kule, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na yapıldı. Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kulenin satışıyla ilgili...