26 / 04 / 2024

Körfez yatırımları

Körfez yatırımları

Bugüne kadar merkez üssünü İstanbul Başakşehir olarak belirleyen Fuzul Grup artık şehrin merkezi ilçelerinde olacak.

Türkiye gayrimenkulüne en büyük ilgi Körfez'den!

15 Temmuz darbe girişimi ardından sektörün başlattığı kampanyaların içinde olduğunu ve desteğe devam edeceğini kaydeden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, göstergelere bakıldığında 2017 yılının 2016'dan daha iyi geçeceğine inandıklarını söyledi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Balıkesir Körfez'deki proje yatırımlarına 150 milyonluk destek!

Başkan Uğur, Dünya Bankası'ndan Clemence Vidal De la Blache ile Soraya Goga ve İlbank A.Ş. yatırım uzmanlarını kabul etti.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli Gözde Deniz Çelik tarafından kuruldu.

Kamu yatırımlarında aslan pay ulaştırmanın!

Bu yıl yapılacak olan 65,4 milyar liralık kamu yatırımlarından en yüksek payı 20,3 milyar lira ile ulaştırma ve haberleşme sektörü alacak.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Körfez yatırımları Haberi

Körfez yatırımları

Başakşehir’de 6 bin konut üreten firma, kentsel dönüşüme ve Emlak Konut GYO ile TOKİ ihalelerine odaklanmış durumda. 2 yıl önce açıkladığı 4 yılda 4 milyar liralık yatırımın 1.5 milyar lirasını Başakşehir’deki ‘3. İstanbul’ ve Gaziosmanpaşa’daki ‘TEM Avrasya’ projelerine yapan şirket, gelecek 2 yılda 2.5 milyar yatırım yapacak. Körfez merkezli yabancı ortaklarla ihalelere girmeye hazırlandıklarını belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, birçok yabancı yatırımcıyla görüştüklerini, bunlar arasında Suudi Arabistan ve Bahreynli grupların ön plana çıktığını dile getirdi. 


GALATASARAY ARSASINA TALİP

Son dönemde ihalelere birlikte teklif verdikleri Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul’le ortaklıklarının başkalarına da örnek olduğunu ifade eden Akbal, “Diğer Ortadoğu merkezli gruplardan teklifler geliyor. Bahreyn’den bir grup bizimle görüşme yaptı. Biz de varız dediler. Ortaklığa hazırlanıyoruz” dedi. Akbal,...